Advent 1 - dies inspiration fra Nadja

I dag er det Nadja der folder sig ud på vores adventsblog - og her skal vi se hvad hun har fået af skønne ideer med diepakken.

Rigtig god fornøjelse.

 

 Inspiration fra Nadja Kaagh - @stampsareforever

 

På mit første kort har jeg brugt den lille, fine ballon til et kort, som jeg sagtens kunne finde på at bruge til et bryllup.

 


Jeg har skåret to balloner, to snore og to sløjfer, hvor jeg har brugt den ene sløjfe som butterfly og den anden som hårpynt. Jeg har valgt at skære teksten i samme farver som balloner og sløjfer, så de matcher.

 


Jeg har valgt at kortet skal være clean-and-simple stil, og derfor har jeg skåret baggrunden ud i hvid, og limet baggrunden på en hvid matte, sådan at man kan se og mærke baggrunden med sløjfer, men den tager ikke fokus fra ballonerne og teksten.

 

 

På mit andet kort har jeg brugt cirkler til at lave samme form som ballon-dien, med hoved og ører. For at gøre kortet til et shakerkort har jeg tilføjet acetate, og min yndlings paillet-blanding med pastel cirkler som shakermix mellem de to lilla mønsterpapirer der får min udskåret form til at "poppe" frem.

 


Jeg har brugt den store sløjfe-die som hårpynt mellem ørerne, og skåret teksten i samme lilla designark som baggrunden, sådan at det faktisk kun er skyggen der skiller sig ud ved at være lyserød.

//Nadja

 

Det var hvad vi havde af inspiration med diepakken for i dag her på bloggen. 

Pakkens dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. 

Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe.

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 300 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.