Advent 1 - dies inspiration fra Anne-Sofie

Anne-Sofie viser os i dag hvad hun har fået af ideer med 1. advents diespakken - og I kan godt glæde jer! Det er tydeligt at Anne-Sofie er kæmpe Mickey Maouse fan.

Rigtig god fornøjelse.

 

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

Sikke tiden den går, så er det allerede tid til at vise inspiration med 1. advent.

I dag går vi i mini.. mini staffeli, mini slim og mini mouse.

 

 

Jeg bliver nok nødsaget til at komme med en tilståelse og fortælle noget om mig selv som ikke kom frem under min præsentation i sin tid🙃 umiddelbart så skulle man måske tro, at jeg havde bestilt denne pakke😅😂😂 men det har jeg altså ikke. I min lejlighed - til og med jeg var 25, der huserede en vis herre med sort hoved og runde øre mit hjem. Og det var i form af kopper, puder, håndklæder, billeder osv. i dag er der kun en gammel falmet tato tilbage. Og til jer der ikke ved det, så hedder vores mindste søn Micki. Det var dengang var det ikke tilladt at stave med ey til sidst. Så fik I lige en lille historie om mit forhold til Mickey Mouse. Men, men det gør ikke jeg ikke stadig har et svagt hjerte til den lille fyr. Så jeg var virkelig glad, da jeg så hvad der var i pakke 1. Papir, farver, dies og det hele, det er lige i øjet. Jeg har dog tilført kontrast farve i form af gul basis karton.

 

Jeg kan så godt lide sæt, de klæder hinanden så godt. 

 

Mini staffelikort 

På mini staffeli kort (10x10) har jeg stanset ud med den skønne baggrund die med mini hjerter. Den lyserøde i papiret fra pakken og den røde i basis karton. Guld cirkel standset ud i rund blonde og præget med rund tillykke. Hoved og øre lavet med rund cirkeldie. Hurra er først standset ud i hvid mosgummi og herefter standset ud i gul. Det er en lille detalje som giver en god kontrast. Jeg har klippet den lille ballon ende af hovedet og sat det fast med 3D puder. 

 

 

Mini slimline 

Mini slimline er egentlig enkel men alligevel med woow syntes jeg. Det er et samspil af det skønne papir, kontrast af de sorte hoveder, en virkelig flot skrift type i tekst og helt sikkert den gule hurra…

 

 

 

Nu vil jeg glæde mig rigtig meget til at se alle de forskellige varianter i alle sammen finder på. Uanset så er jeg fan. Og helt sikkert også Mickey fan

//Anne-Sofie 

 

Det var hvad vi havde af inspiration med diespakken for i dag her på bloggen. 

Pakkens dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. 

Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe.

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 300 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.