8. december - ADVENTSPAKKE NR. 2

Blogindlæg af Janni Hansen - @mitkammer 

 

Hej, så er det min tur til at vise hvad jeg har lavet med det fantastiske indhold fra 2. advent pakken.

Jeg har nået at lave 6 kort, desværre ikke med så meget af det lækre papir der var med – men bare rolig – der kommer I til at se mig bruge på andre lækre kort. Mine kort er denne gang på Distress Oxide baggrunde, embossede stempler og ZIG farvelagt.

 

KORT 1, 2 OG 3

Først vil jeg vise jer mine kort med Oxide baggrunde og embossing – 2 af dem er med baggrunde lavet med Three Scoops lækre stencils og den fede papirknus die og det sidste er lavet med splatterteknik og embossing

KORT 1

 

KORT 2

 

KORT 3

 

KORT 4

Jeg har også lavet et kort med Distress Oxide baggrund, pyntet med den søde svane stemplet på det lækre lilla designark.

 

KORT 5 OG 6

Og til sidst er der mine 2 kort hvor jeg har brugt ZIG. Det første er farvet let med ZIG som en rustik akvarel baggrund i pasteller selvfølgelig, og det sidste igen på en splatter Distress Oxide baggrund.

 

KORT 5

 

KORT 6

 

Jeg glæder mig så meget til at se hvad I selv har fundet på med dette skønne stempel sæt og lækre designark.

 

Ha’ en fantastisk, og kreativ dag.

Kh Janni