7. december - ADVENTSPAKKE NR. 2

Inspiration fra Nadja Kaagh - @stampsareforever

 

Skønne kort med nemme skitser, alt sammen lavet med den anden adventspakke I Three Scoops Adventskalender 2020.

Se med her i Nadjas video:

 

Kort 1:

Mønsterpapir fra pakken. Svanen er stemplet på Neenah Solar white, med memento tuxedo black, og farvelagt med copic BV02, BV31, B60. Der er brugt dies fra sættene med cirkler, rektangel, slimcard samt den smukke die med teksten papirknus som er med i pakken.

 

Kort 2:

Der er brugt papir fra pakken, to ens ark, I to forskellige farver er skåret ud med den største rektangel die og begge er delt diagonalt, hvorefter en halvdel af hver farve er samlet til en ny tofarvet baggrund. Læg mærke til at mønsteret passer sammen. Bag teksten er en hvid og en lilla matte i karton, mens teksten er skåret ud i den lyseblå mosgummi fra shoppen. Stemplet er farvelagt med Faber Castel Polychromos farveblyant i farven Blue Violet 137

 

Kort 3:

Baggrunden er skåret ud med den største rektangel die, i det stribede smukke mønsterpapir. En hvid og en lille cirkel danner baggrund for flamingoen, der er farvelagt med Faber Castel Polychromos farveblyant i farven Blue Violet 137. Teksten er diecuttet i lilla og bag den er brugt den mindste slimcard die, til at lave et lille banner der fremhæver teksten.

 

Kort 4:

Fuglen er stemplet og farvelagt ganske svagt med en copic B0000, og hævet op med 3D tape. Den blå firkant er lavet med Three Scoops firkant die, og en rest af det smukke stribede lilla papir er brugt som banner. Teksten papirknus er diecuttet i lilla og sat på en håndklippet hvidt banner, ligesom den stemplede tekst også er det.

 

Kort 5:

De fine sommerfugle er stemplet på en af de lilla kortbaser fra pastel pakken, og klippet ud uden farvelægning. Basen var inden da blevet splatter med lidt fortyndet hvid akryl maling. De to ovaler er diecuttet i blåt papir fra adventspakke, med Three Scoops oval dies. Igen er slim card Dien brugt til at lave et banner bag papirknus teksten.

 

Kort 6:

På dette kort er baggrunden stemplet med de fine papir-dyr, med varsamark ink på akvarel papir, og derefter heatembosset med ranger white, super fine detail heat embossing pulver. Til slut er baggrunden sværter ganske let med Distress Oxide i farven broken China. Strimlerne bag den diecuttede tekst er skåret i det fine mønsterpapir med den mindste af slim card diesne. Flamingoen er farvelagt med copic BG32, G00, G000.

Må i få en dejlig mandag. Måske en kreativ en af slagsen. 

 

Nadja