4. december - Skønne dino kort

Bag dagens låge venter Anja med en masse skøn dino-inspiration, Her har hun brugt alle dino stemplerne, Dinoland designblok og enamel dots. Lad os se hvad hun har tryllet frem:

Inspiration af Anja B

 

 

Inspiration 1 

Mammutterne er farvelagt med Copics, og sat på en baggrund der er skåret i designblokken Dinoland. Af dies er der anvendt sky-dies, græs-diesbirketræstamme-diesrektangle-dies, samt cirkel-dies.

 

Inspiration 2

Et lille 3x3 kort med sabeltigeren på en baggrund af Dinoland designark, som er skåret i firkant-dies og pyntet med enamel dots. Teksten er fra Monster fed fødselsdags stemplet.

 

Inspiration 3

Dino'erne fra Triceratops hygger sig på en baggrund af Dinoland designblok, skåret i  tag-diesrektangle-dies og blonde rektangle-dies. Kortet er igen pyntet med enamel dots fra Dinoland.

 

Inspiration 4

Skønt slimlinekort med dinoer fra Triceratops og Brachiosaurus, på en fed baggrund af Dinoland designark, rektangle-dies og cirkel-dies

 

Inspiration 5

Baby på vej kort lavet med de sjove Dodo's og blonde hjerte dies. Teksten er fra sættet Baby op vej.

 

Inspiration 6

Her har Stegosaurus sat det store smil på og posere i polaroidrammerne.

 

Inspiration 7

Det sidste kort for i dag er et fint foldekort der er pyntet med en krans af blade og dino skelet. I midten af kransen står den stolte Tyrannosaurus. Teksterne er fra Hvor gammel sagde du

Håber Anjas fine kort, gav lidt inspiration med dino'erne.

I morgen afslører vi indholdet af 2. advent, og vi håber I har lyst til at se med.

Rigtig god lørdag.