3. december - Distress Oxide julekort

Dagens låge indeholder skønne lyserøde julekort fra Janni, samt en invitation til FREDAGSBAREN i aften 19:30 på vores Facebook side!

Blogindlæg af Janni Hansen - @mitkammer 

Halløj, så det blev det endelig fredag, og jeg har lidt enkle, farverige kort jeg vil vise Jer i dag her på bloggen - og faktisk er I også inviteret med i FREDAGSBAREN i aften kl. 19:30 på vores Facebook side.

FREDAGSBAREN er en super hyggelig tradition i vores Gold Club - hvor vi skåler weekenden i gang, og er kreative - og i anledning af julen, er baren åben for alle i aften.

Vi skal i aften se på hvordan jeg har lavet dagens kort, og jeg håber vi ses 

Lad os se hvad jeg har fundet på:

Farverige baggrunde

Jeg har leget med Distress Oxides i lyserøde/pink/lilla toner - og lavet disse lækre baggrunde. På den ene baggrund har jeg plasket lidt hvid maling på, så det ligner sne. Jeg har blandt andet brugt farverne spun sugar, kitsch flamingo, picked rasperry, wilted violet, seedless preserves og black soot.

Inspiration 1

Kortet her har jeg pyntet med snefnug skåret med snefnug dies, samt God Jul skåret med det smukke prik/streg alfabet dies

 

Inspiration 2

På dette kort har jeg pyntet med det store blonde hjerte fra hjerte blonde dies og inde i hjertet har jeg sat teksten julepost

 

Det var jeg havde klart til jer i dag, og måske vi finder på flere ideer sammen i aftens FREDAGSBAR!

Dejlig dag til jer,

Hilsner Janni