17. december - pop up scene inde i kort

Dagens julekalenderlåge gemmer på et skønt pop up kort fra Vibe, lad os se hvad hun har fundet på til os:
Blogindlæg af Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

Hej,

I dag er det min tur og i dagens låge har jeg valgt at vise jer hvordan man kan lave en pop up scene inde i sit kort. Hvis du vil vide hvordan, så se med i videoen her:

 

Til min trappe-indsats har jeg lavet to trappe trin. Det nederste er 2x2 cm og det øverste 2x1 cm. Det nederste trappetrin er lavet ved at score et papir på 10 cm x kortets bredde med 2 cm mellemrum på den led med de 10 cm. Så ender man ud med et kort der er scoret 4 gange, så man har 5 sider. Det øverste trin er lavet ved at score et papir på 7 cm x kortets bredde ved  1cm,  2 cm 1 cm  og 2cm. I alt 4 score-linjer og 5 sider som måler henholdsvis 1, 2, 1, 2 og 1 cm.

 

Jeg håber I er blevet inspireret

/Vibe