Velkommen til min nye webshop

Så er vi i gang! Hold da helt op hvor er jeg nervøs og spændt på, hvordan den nye hjemmeside kommer til at virke og hvordan i vil tage imod den. Man bekymrer sig så meget undervejs: kommer den nu til at virke når vi går i luften? Hvad gør jeg, hvis noget går galt? Kan mine kunder finde rundt på den? Er den nem for både mig og jer at betjene? Er min kæreste og Allan mon ved at være træt af, at jeg ikke laver andet end at sidde foran min skærm og kode? Bør jeg udsætte udgivelsesdatoen? Hvilket betalingssystem skal jeg vælge? Hvilke undersider er vigtigst at få færdig først? osv. osv.
 
Men nu er den her! Jeg har testet den. Lavet det første køb hos mig selv og glæder mig nu til at andre også skal handle på den. Det er lidt sjovere ;)
 
Men nøj en lang proces! Det er over et år siden jeg begyndte at tale om, at nu skulle jeg snart have gang i en ny hjemmeside. Tiden går og klokken slår og det er altså først de sidste par uger jeg har taget ordenligt fat, så den kunne blive færdig. Den skulle simpelthen være færdig inden messesæsonen starter!
 
Hvad kan du så forvente af den nye hjemmeside?
 • Et helt nye og appetitvækkende layout (hvis jeg selv skal sige det)
 • Blogindlæg en gang om ugen (for det meste)
 • Dansk tekst på hele siden
 • 3d-secure betalingssystem, som jo er et lovkrav lige om snart
 • Valg af nærmeste pakkeshop (GLS eller DAO)
 • Egen brugerprofil, så du altid kan gå ind og finde et tidligere køb (hvis du logger ind hver gang du handler)
 • Inspiration til alle stempler og dies under deres produkt (nogle mangler stadig, men kommer snart)
 • Månedlig abonnement løsning hvor du får GULD-medlemsfordele samt automatisk forsendelse af surprisepakker og adventskalender (kommer snart)
 • Introduktion af designteamet med deres nyeste anbefalinger (kommer snart)
 • Skabelonside med skabeloner og vejledninger til forskellige korttyper og metoder (kommer om en måned eller to)

Produkterne er delt op i underkategori under menupunktet shop. Klikker du på shop kommer varerne i en stor blanding. Så hvis du ved hvad du skal kigge på, vælg den underkategori du ønsker (som vist et skærmprint af herunder).

Og under hver kategori kan du så sorterer varene efter filtre eller andre standard sorteringer, som 'vis billigste vare først', 'vis varer fra a-z' osv. 

 

Der er selvfølgelig også en masse fordele for mig ved den nye hjemmeside, så som lettere arbejdsgange ved ekspedering af jeres ordre. Jeg får automatisk udprint af pakkelabels. Åhh, det glæder jeg mig til. Tidligere har jeg selv siddet og lavet labels. Nu gør den det for mig! Og så kommer der et ordenligt lagersystem som arbejder sammen med det nye kasseapparat jeg også får. Åhh, hvilken større lettelse det er. Der er mange flere fordele for mig, men lige disse to er prioriteret meget højt og jeg kan ikke få armene ned over, at det endelig er lykkedes.

 

Gaver og 20% rabat

Åbningsdagen fejrer vi med 20% rabat på alle varer – både nye og gamle. Rabatten fratrækkes automatisk i kurven og gælder lørdag-søndag-mandag.

Derudover er det lidt gaveregn til jer ;)

 • Handler du for over 250 kr. (ekskl. fragt) får du et specialdesignet stempel med i købet. Det er altså ikke et stempel der kommer i salg efterfølgende. (først til mølle, der er kun bestilt en begrænset mængde til de første kunder)
 • Handler du for over 650 kr. (ekskl. fragt) får du yderligere 10 ark 30,5x30,5 ark designpapirer i samme farvenuancer med i købet (du kan ikke selv vælge din farvenuance – papirerne er pakket og det bliver den næste i punken du får).

Og så har jeg selvfølgelig en masse nyheder klar til jer i shoppen. Og nyhederne fortsætter hver måned fremover (dog ikke så stor som denne septemberudgivelse).

Til sidst er der ikke andet og sige end: GOD FORNØJELSE!
Og skulle du støde ind i problemer eller fejl på siden, må du endelig vende tilbage til mig.

Camilla