Three Scoops julekalender - Låge 4

Blogindlæg af Janni Hansen - @mitkammer

 

Jeg er VILD med Three Scoops julekopper, de er simpelthen for skønne. I dag vil jeg beskrive hvordan jeg har farvelagt dem med mine Copics.

_____

Kop nr. 1

Til selve koppen har jeg brugt B000-B00-0, Jeg har farvet ude fra siderne af koppen og ind mod midten, men selve midten af koppen er ufarvet, for at give genspejl. Først brugte jeg B000, så B00, og derefter brugte jeg 0 (blender) til at trække lidt af farven ud mod midten, så overgangen mellem det ufarvede og blå ikke blev for tydelig.
Toppen af koppen har jeg farvet i lys mocca og dertil brugte jeg først E41, og så lidt mere skygge med E11, og igen med samme teknik hvor jeg lod midten med det røde drys være ufarvet for at give genspejl der også.
Slikstokkene er farvet med R29, og så lagde jeg en bred skygge med R46, og en smallere skygge med R59.
Til det hvide på stokken brugte jeg C0-C3, og det røde drys er farvet med R17-R59.

 

Kop nr. 2

Her har jeg farvet hele koppen med C0, og derefter lagt en bred skygge med C1, og en smallere med C3.
Efter farvelægningen stemplede jeg teksten på koppen og farvede hjertet med R29-R46-R59. Jeg lagde en let skygge på skummet i koppen med E41, og drysset er farvet med R29 og YR23-Y28.
Slikstokkene er farvet med R29, og så lagde jeg en bred skygge med R46, og en smallere skygge med R59. Til det hvide på stokken brugte jeg C0-C3

 

Kop nr. 3

Her er koppen farvet i siderne med E41, og det er også den jeg har lagt skyggen med, så jeg har lagt den i flere lag for at gøre kanterne lidt mørkere.
Julestjernen, båndet på koppen og de røde kugler i skummet er farvet med R29, derefter har jeg lagt skygger med R46, og til sidst en smallere skygge med R59.
Skummet er farvet med B00-B00 og igen er midten holdt ufarvet. Midten af julestjernen er farvet med YR23-Y28, og karamel drysset har jeg farvet med E15.

 

Kop nr. 4

Koppen er farvet helt med W0, og derefter er der lagt skygger med W1-W3. Skummet er igen farvet med B00-B00 og midten er holdt ufarvet.
Karamel drysset har jeg farvet med E15, og kuglerne med Y15-YR23-Y28.

Jeg har benyttet disse to stempelpakker for at kunne stemple julekopper:

 

Jeg håber du har lyst til at kaste dig ud i farvelægningen. Øvelse gør altid mester. Og måske den ikke sidder lige i skabet første-anden-tedje gang. Men den tiende gang, så er den der ;) Bliv ved, du bliver helt vild med af farvelægge. 

Her nedenunder kan du se nogle af de kort designteamet har lavet med samme stempler. Det er altså ikke kun mine kort, men en blanding fra hele designteamet.

Ha’ en fantastisk dag.

Hilsner Janni