Three Scoops julekalender - Låge 15

Så blev det endelig 3. søndag i advent, hvor vi kan åbne endnu en pakke fra Three Scoops adventskalender. En pakke der giver lidt modspil til den pakke vi åbnede i sidste uge ;)

Jeg elsker selvfølgelig alle pakker - ellers havde jeg ikke lavet dem - men denne her, har jeg af en eller anden grund, glædet mig ekstra meget til. Måske fordi den har været klar meget længe og fordi jeg har vidst at disse illustrationer skulle være en del af kalenderen nærmest siden sidste år. Eller måske fordi jeg synes alsidige herretema-stempler er så svære at designe og finde på, og så er det alligevel lykkedes meget godt, efter min mening. 

Nu har jeg så røbet temaet for dagens pakke, så lad os få udløst spændingen og se hvad der er i. Det gør vi en meget kort lille video. Sidst i videoen ser vi nærmere på Anjas Inspiration med pakken. Inspirationen kan i også finde i billeder her nedenfor.

 

 

Inspiration af Anja B

 

 

INSPIRATION 1

 

INSPIRATION 2

 

INSPIRATION 3 

 

INSPIRATION 4

 

Det var hvad vi havde til jer i dag. I morgen er Nadja på med mange skønne kort til jer med samme pakke. Tirsdag er Janni på med ligeså skønne kort.

Vi glæder os også til at se, hvad i har lavet med dagens pakke.

Bedste hilsner
Camilla