Surprisepakke 9 - De fire årstider

Blogindlæg af Janni Hansen - @mitkammer

 

I dag er det min tur til at vise lidt flere kort med den skønne surprise pakke <3

Jeg fik en lille sød ide, og har forsøgt at vise de 4 årstider med pakken, og det endte da ret godt synes jeg.

 

Kort nr. 1 – Forår

Her har jeg lavet et meget enkelt og lyst kort, som giver mig lidt forårsfornemmelser. Jeg har brugt den nye Slimeline die til baggrunden og skåret et stykke akvarel papir. På midten har jeg farvet et hjerte med hjerte stencil og Distress Oxides, Tattered Rose, Worn Lipstick og Picked Raspberry. I bunden har jeg brugt græs dien og farvelagt det med Cracked Pistachio.

 

Til farvelægningen har jeg brugt Copics.
Birketræer: E40-E41-E42, Blade: YG61-YG63-YG67, Bjørne: W0-W1-W3-W5-R20

 

Kort nr. 2 – Sommer

Her er der masser af sommerfornemmelser, alt er grønt og frodigt i skoven og sommerfuglene viser sig. Baggrunden er skåret i akvarel papir med en rektangel die og farvet let med Distress Oxide Tumbled Glass. Derover har jeg sat en front også skåret i akvarel og samme die, her har jeg blot lavet et kikhul med en oval die og sat en lille ramme på.

 

Til farvelægningen har jeg igen brugt Copics.
Birketræer og skilt: E40-E41-E42, Blade: YG61-YG63-YG67, Magic Berries: R000-R00-R20, Svampe: E41-R00-R20, Pindsvin og Træstub: E50-E53, E55-E57-E59, R00-R20

 

Kort nr. 3 – Efterår

Her har jeg forsøgt at skabe fornemmelsen af Efterår, med en masse splat af skønne efterårsfarver. Jeg forestiller mig at pindsvinet ligger i lysningen imellem en masse høje foråsfarvet træer og kigger op på os. Baggrunden er skåret i akvarel med en firkant die og jeg har brugt splatter teknikken med Oxides. Farverne er Wild Honey, Peeled Paint og Frayed Burlap.

 

Til farvelægningen har jeg også her brugt Copics.
Pindsvin: E50-E53, E55-E57-E59, R00-R20

 

Kort nr. 4 – Vinter

Her har jeg brugt en del dies, rektangel til baggrunden og det lille skilt, 2 bakke dies til snebakkerne, sne die til den dalende sne, samt snefnug dies. Alt er skåret i akvarel og jeg har farvet baggrunden og lidt kanter med Oxide Tumbled Glass og Stormy Sky.

 

Denne gang har jeg farvelagt med Zig og til det har jeg brugt 999(Blender), 064(Oatmeal), 302(Haze Blue), og 028(Pale Pink)

 

Jeg håber du har fået lidt ny inspiration til hvordan Surprise pakke nr. 9 også kan bruges.

Ha’ en fantastisk dag!

Kh Janni

 

Materialeliste

  • Dies: Slimeline die, rektangel die, oval die, firkant die, knus die, bakke dies, sne die, snefnug dies
  • Stencil: hjerte stencil
  • Papir: Akvarel papir, Neenah
  • Copic: E40-E41-E42-YG61-YG63-YG67-W0-W1-W3-W5-R20-R000-R00-E50-E53-E55-E57-E59-Y00-Y21-
  • Zig:  999(Blender), 064(Oatmeal), 302(Haze Blue), og 028(Pale Pink)
  • Distress Oxides: Tattered Rose, Worn Lipstick, Picked Raspberry, Cracked Pistachio, Tumbled Glass, Wild Honey, Peeled Paint, Frayed Burlap, Stormy Sky
  • Sværte: Memento Black, VersaFine Clair Black, Pinecone
  • Pynt: Enamel dots Brun og klare