SURPRISEPAKKE 8 - Regnbue radiobiler

Blogindlæg af Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

I dag har jeg lavet et slim kort med målene 10 x 21 cm med en regnbue af radiobilen fra surprisepakken. Hele kortet er i ét lag og det er lavet på neenah karton, da jeg har farvelagt med copics. Jeg startede med at stempl den gule radiobil i midten og derefter den blå og røde i siderne. Så lavede jeg to masker af radiobilerne så jeg kunne få stemplet den orange og grønne uden at stemple oven i de andre. 

 

Da bilerne var farvelagt, gav jeg også gulvet en lys grå farve inden jeg sværtede loftet med Salty Ocean distress oxide ink, som jeg har splattet med vand. Neenah er ikke helt optimalt til vandpjaskeri, så jeg lod ikke vanddråberne sidde særligt længe før jeg duppede dem af igen. Jeg håber jeg har inspireret jer til at lave jeres egen regnbue.

Jeg har listet farverne på de copics jeg har brugt her:

  • Blå bil: B06, B04, B02 og B01

  • Grøn bil: G05, YG07, YG05 og YG01

  • Gul bil: Y17, Y08, Y02 og Y00

  • Orange bil: YR09, YR04, Y38 og YR21

  • Rød bil: R39, R29, R24 og R22

  • Sæde, rat og bund: N9, N7, N5 og N3

  • Gulv og metal detaljer: C4, C2 og C0

  • Forlys: Y02

  • Baglys: R39, R29 og R24

 

Jeg håber jeg har inspireret jer til at lave jeres egen regnbue.

Vibe