SURPRISEPAKKE 8 - Lad os danse

Blogindlæg af Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

Jeg kan simpelthen ikke stå for de nuttede bamsebjørne i surprisepakken, så i dag har jeg farvelagt Columbine og Harlekin med copics på neenah karton. Jeg havde på forhånd valgt at jeg ville bruge det fine lyserøde/lilla harlekin papir fra surprisepakken, så jeg har udvalgt farver til Harlekin bjørnen som matchede til. Det er ikke et 100% match men de farver, som jeg har, der kommer tættest på.

Til baggrund har jeg brugt to af papirerne fra pakken, samt en cirkeldie og en rektangel die. ”Tillykke” er stemplet direkte oven på mønsterpapiret med versafine onyx black. Jeg synes den giver et godt aftryk til tekster. Bjørnene er stemplet med Memento, da jeg har brugt copics til farvelægningen.

 

Jeg har listet mine udvalgte copics herunder – måske du har nogen der passer endnu bedre til? 

 

Farver:

  • Bjørne: W5, W3 og W1
  • Columbine dragt: R24, R22, R20 og R00
  • Harlekin grå/sort: N5, N3, N1
  • Harlekin dragt: R29, R24 - R83, R81 - V17, V15 - C2, C0

 

Jeg håber jeg har kunnet inspirere dig og at du får en god og kreativ dag. 

Vibe