SURPRISEPAKKE 8 - Ballerina

Blogindlæg af Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

I dag har jeg lavet den nuttede Columbine bjørn om til en ballerina på en scene.

Jeg har farvelagt det på Neenah desert storm karton, som er kvist-farvet karton der kan bruges med copics. Jeg synes, det farvekarton giver et meget fint udtryk. Farven på papiret gør, at de kombinationer jeg normalt bruger på hvid neenah ikke nødvendigvis fungerer ligeså godt her. De lyseste nuancer har det med at forsvinde og blive overdøvet af kvist-farven – jeg har derfor brugt kombinationer i den mørke ende.

Bjørnen var den første del jeg farvelagde og jeg prøvede mig frem med flere kombinationer. Jeg har derfor ikke fået skrevet det ned, men til de øvrige ting har jeg skrevet farverne op herunder.

 

 

Jeg startede med at stemple og farvelægge bjørnen. Så skitserede jeg med en blyant de ydre rammer for gardiner og gulvbrædder med en blyant. Jeg har bevidst valgt at lægge skyggen et stykke under ballerinaen, så det ser ud til at hun er midt i et spring. Selv om både gardiner og gulvbrædder kan se lidt komplicerede ud, så er det nogle simple figurer at frihåndstegne, da de stortset udelukkende består af lige stregner. Folderne i gardinerne og knasterne i gulvbrædderne er placeret lidt tilfældigt – på den måde ser det mest naturligt ud.

Det sidste jeg gjorde var at stemple ”tillykke” og heat embosse det med hvid. Jeg var ude for at min røde copic trak op igennem, så derfor blev den heat embosset i alt fire gange. Deltajerne i stemplet er derfor gået tabt, men det synes jeg ikke gør noget.

 

Jeg håber at det gav dig inspiration til dine kort. 

Vibe

 

-

Copc farve-kombinationer

Ballarina dragt: RV09, RV14 og RV 13

Gardiner: RV69, R39, R35, R32

Gulvbrædder: E44, E43 og E41                                                            

Baggrund: N3 og N1

Hvid polychromos farveblyant og hvid gel pen