Pastel tags

Blogindlæg af Janni Hansen - @mitkammer

 

Hej hej, i dag vil jeg vise jer lidt pastel jule tags jeg har lavet med de super skønne små gnomer, eller nisser om I vil! Faktisk er jeg ret vild med resultatet af de tags her, det er bare så meget mig med pasteller og søde små motiver – jeg tænker I giver mig ret her….

Min plan var egentligt at lave 3 shaker tags – men da jeg så hvor fedt det så ud uden pailetter ombestemte jeg mig.

 

Lad os starte med det mintgrønne – det er jo min yndlingsfarve. Her har jeg skåret det store tag i akvarelpapir, og  farvelagt den, samt bladene med splatter teknikken med Distress Oxide Cracked Pistachio. Den lille gnom og svampene er farvelagt med Copics G0000-G000-G00-BG32, W0-W1-W3.

 

Så er det tid til det gule – her har jeg brugt Distress Oxide Scattered Straw, og igen anvendt splatter teknik med Oxide, plast og vand. Motiverne er farvelagt med Copics Y0000-Y000-Y11-Y21, og igen W0-W1-W3. Ret fedt resultat synes.

 

Så er vi kommet til de lyserøde – her har jeg brugt Distress Oxide Tattered Rose, den er så fin og sart. Til farvelægning af motiverne har jeg brugt R000-R00-R11-R20 og igen W0-W1-W3.

 

Frontet er igen den store tags skåret i akvarel papir, og så har jeg i midten skåret et vindue med en af de ovale dies. Vinduet er derefter beklædt med vellum som er tapet fast på bagsiden. Jeg skar også flere af de lækre blade i både akvarel, Neenah og vellum til at pynte med.

 

Og så er det tid til at se på de færdige tags.

 

Bagsiden alle tags er selvfølgelig stemplet med to/from fra sættet

 

Jeg tror simpelthen de her skal bruges som julepynt i kreahjørnet i år – hold op jeg synes de blev søde de pastel tags

 

Det var alt for nu, jeg håber du har fået lidt inspiration, til hvordan du kan anvende de små søde gnomer, eller drillernisser.

Ha’ en fantastisk dag.

Hilsner Janni