No-line coloring - vandfarve farvelægning

Blogindlæg af Nadja Kaagh - @stampsareforever

 

I dag vil jeg vise, hvordan jeg laver no-line coloring med vandfarve (zig-tusser). No-line coloring betyder, at man ikke har de sorte stempelstreger fra sit stempelmotiv. Denne proces er helt klart nemmere at vise i en video end i billeder, så derfor er dagens blog en videoblog fra mig.

Det jeg viser i videoen er ud fra egne erfaringer og hvordan jeg selv synes no-line coloring fungerer bedst for mig. Måske du kan få nytte af mine metoder?

Her er min videblog:

 

Her er mine to kort i billeder

Må i få en dejlig torsdag.

Nadja

 

_____

Materialer:

  • No-line coloring sværte - køb det her
  • Frugtstempler - køb det her
  • Zig-tusser - køb dem her
  • Akvarel papir - køb det her
  • Tak stempel - køb det her
  • Polychromos farveblyanter - køb dem her