Lækre diecuts

Denne torsdags blog inspiration kommer fra papirdronningen Anja. Vi skal se 4 smukke kort, fyldt med et væld af lækre diecuts - med de fineste detaljer, og efterårsfornemmelser. 

 

Inspiration fra Anja B 

 

 

Et smukt fødselsdagskort, med vores Lysestage die. Lysestagen er udstanset i bronze og kobber perlemor, med et lys i creme ensfarvet karton

Anja har lavet et firkantet kort, med et cirkel vindue så vi kan se ind i kortet. Omkring cirkel er der lavet en krans af udklippede motiver fra Autumn designblok. Under de små udklip kan vi ane udstansede Efeu og Egeblade. Kortet er til sidst pyntet med Stort tillykke teksten.

 

Anja har indeni kortet sat en udstanset Træ baggrund, og præcis bag flammen på lyset er der udstanset et lille hjerte i baggrunden og sat et gult hjerte.

 

Da kortet er pyntet med træ baggrunden indeni kortet, kan man med fordel bruge selve bagsiden til den personlige hilsen i kortet.

 

 

Her har Anja brugt en hvid udstanset Træ baggrund på forsiden, pyntet med et væld af svampe og blade. Farverne Anja har brugt er fra Autumn designblok, Smagen af cafelatte og Smagen af chokolade.

Den lille tillykke tekst der er stemplet, er fra Tillykke (5 forskellige).

 

Til udstansningerne har Anja brugt Svampe 1, Svampe 2, Egeblade, samt Efterårsblade dies.

 

 

Et skønt kort med vores Lanterne stempelsæt.

Anja har her lavet et firkantet kort, med blondekant, samt et ovalt vindue. Over vinduet er der pyntet med udstansede grangrene og en grankogle. Derunder har hun sat en lille snor, som den fine stemplede lanterne hænger fra. Forsiden har derudover fået teksten hygge.

 

Anja har stemplet 2 lanternen, farvelagt dem med Watercolor brushes og klippet dem lige så fint ud, både omkring, samt inden i. Derefter er der sat et stykke kraftig Acetate imellem lanternene, så det ligner glas - virkelig fin detalje. Lanterne er pyntet med små udklip fra designarket, som også er brugt på resten af kortet. Til sidst har Anja sat små sølv bjælder på. 

 

Når kortet åbnes, kan man se at indersiden er pyntet med den ovale udstansning Anja har taget fra forsiden, samt tekst der passer til hygge udstansningen. På modsatte side, kan vi se den hængende lanterne, samt 'bagsiden' af grangrene og grankogle.

 

 

Sidste kort for i dag, er dette skønne fødselsdagskort til efterårsbarnet.

Igen et kort, fyldt med de skønne designark fra Autumn designablokken, både brugt til baggrunde, men også små udklippede motiver. Virkelig en fin måde at bruge designarkenes fine mønster på.

 

Kortet har fået en blomsterkrans der er bygget indeni den udstansede Tillykke cirkel prægning. I midten har Anja pyntet med udstansede Agerne, Egeblade, samt Efterårsbarn teksten.

 

Vi håber Anjas inspiration kan bidrage til en masse kreativ hygge med udstansninger - og ideerne her kan jo sagtens bruges til andre årstidskort også. Vi kan jo nævne at Efterårsbarn die, også findes som Vinterbarn, Sommerbarn og Forårsbarn.

Rigtig god og kreativ torsdag!