Juletræet med sin pynt

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder jo at det er tid til julekort og tags i massevis - er det ikke skønt!

I dag har vi besøg af Nadja på bloggen, som vil vise os nogle fede fif med det nye juletræ vi lige er udkommet med.

Lad os se hvad Nadja har til os

 

 

Inspiration fra Nadja Kaagh - @stampsareforever
 

 

Jeg elsker vores nye fine juletræ, som man kan pynte med lige præcis det man vil, og det der er særlig tradition for i ens egen familie. Hos mig er det glasfugle og guldpynt der dominerer, sammen med klassiske røde flag. 

 De dies der følger med i dette sæt er meget små, og selv om jeg er ret sej til at lægge dem præcist - hvis jeg selv skal sige det - så er det altid sværere at få skåret dem fint, når de dies er så små, at de næsten dækker motivet. Derfor har jeg udviklet mig en lille teknik jeg bruger, når jeg skal stemple og diecutte mange ens motiver. De teknikker vil jeg så gerne dele med jer.

 

Stemplerne er sat fast i stampbuddy, og jeg har klippet et passende stykke Neenah papir at stemple dem på.

 

Jeg har stemplet motiverne. Husk at lade stemplerne sidde i stamp buddy, vi skal bruge dem igen.

 

Jeg er omhyggelig med at diesne ligger perfekt over mine motiver, og skærer dem ud et af gangen.

 

Jeg har skåret alle motiverne ud, og gemmer nu Neenah papiret med hullerne.

 

Jeg diecutter en helt masse hvide "tilbehør" på Neenah uden at stemple først. 

 

Jeg lægger mine diecuttede motiver ned i hullerne på det første Neenah papir jeg lavede med hullerne.

 

Jeg stempler på mine diecuts, som nu er perfekt stemplet hver gang.

 

Det gør jeg om og om igen, indtil jeg har en stor samling motiver.
Samme teknik har jeg brugt hvis jeg f.eks. skal lave 40 invitationer med et bestemt motiv, for det er langt nemmere at diecutte i blankt papir uden at skulle forsøge at få dien til at ligge rigtigt, mere end den ene første gang. Og så ellers bare stemple motivet på bagefter, ved at lægge det ind i min skabelon.


Jeg håber at I kan bruge tippet. Det sparer mig mange frustrationer at gøre det på denne måde - Og så er det sådan et hyggeligt samlebåndsarbejde, og det kan jeg jo faktisk godt lide.

Til min farvelægning har anvendt:

Copic: Y38, Y26, Y21
Copic: R29, R27, R24, R22
Copic: G29, G16, G09, G14
Copic: E18, E39, E15, E40  

Smil fra Nadja

 

Her finder du en samlet materialeliste over de produkter Nadja har brugt på kortet:

Juletræ
Julemor & Julefar
Neenah
Stamp Buddy
Memento
Merry Christmas designblok
Flag baggrundsdie
Blonde rektangel die
Banner dies - smalle