Enkle kort med lækre baggrunde

Blogindlæg af Janni Hansen - @mitkammer

 

Hej hej, i dag vil jeg vise jer 4 nemme, men ret fede kort jeg har lavet med stencil fra butikken, samt de nye tekst stempler der lige er udgivet. Er de ikke fede!

Alle baggrunde er skåret med den største og næststørste rektangel die, og jeg har brugt brun Neenah til fronten, og baggrund i enten akvarel eller sort.

 

Dagens Mand

Her har jeg anvendt stencil med de små cirkler, og farvelagt med Distress Oxide Tumbled Glass, Salty Ocean og Blueprint Sketch. Jeg har stemplet teksten med sort Versafine Clair, og pyntet med de sorte enamel dots.

 

Dagens Teenager

Her har jeg anvendt stencil med de små mursten, og farvelagt med Distress Oxide Tumbled Old Paper, Cracked Pistachio og Peacock Feathers. Jeg har igen stemplet teksten med sort Versafine Clair, og pyntet med de sorte enamel dots.

 

Dagens Konfirmand

Her har jeg lavet en pige version, hvor jeg har anvendt stencil med de små trekanter, og farvelagt med Distress Oxide Milled Lavender, Shaded Lilac og Wilted Violet. Jeg har stemplet teksten med sort Versafine Clair, og pyntet med de sorte enamel dots.

 

Dagens Kvinde

Sidste kort for denne gang!

Her har jeg anvendt stencil med skønne fjer, og farvelagt med Distress Oxide Tattered Rose, Worn Lipstick og Picked Raspberry. Jeg har igen stemplet teksten med sort Versafine Clair, og pyntet med de sorte enamel dots.

 

 

Det var alt for nu, jeg håber du har fået lidt inspiration, til nogle nemme og lækre kort.

Ha’ en fantastisk dag.

Hilsner Janni