DIES SURPRISE-PAKKE 1 // Afsløringen og Anjas inspiration

I dag kan vi endelig afsløre vores allerførste dies surprise-pakke for jer. Vi har glædet os så meget til at vise jer den første pakke - ja faktisk lige siden vi afslørede at vi udvidede Gold Club'en til også at indeholde en dies klub.

Vi starter med at præsentere pakkens indhold og derefter ser vi nærmere på Anjas fantastiske inspirationskort. Pakken præsenteres også af Janni, live her til formiddag kl. 10:00, i Facebookgruppen for guldmedlemmer.  

 

Lad os se nærmere på dies surprise-pakke 1

Med denne pakke har vi skabt en stemning af forårslykke. Det er tid til “grønne fingre” hvor vi skal skabe finurlige kreationer med udstansede havemotiver. I pakken modtager I dies med motiver som trillebør, skovl, kost, rive, urtepotte, blomster, blade og en lille mariehøne. Dertil medfølger en tekstdies med ordet forårslykke.

Derudover får I 10 ark assorterede papirer i ægte forårsstemning. Vi har gjort os umage i, at vælge friske farver samt designe fine illustrationsark, som man kun kan blive forårslykkelig af.  

I pakkens finder I også en kraft kortbase og kuvert i A7, samt snor i brun og grøn til pynt.

 

Lad os så se hvad Anja har fundet på med pakkens indhold.

 

Inspiration fra Anja B 

 

Mariehøner & forårslykke

Anjas første kort, er et kvadratisk kort, fyldt med forårsstemning, haveredskaber og mariehøner.

Baggrunden er beklædt med papir fra pakken, udstanset med blonde- og firkant dies. Derpå har Anja pyntet med en strimmel rød blonde, udstanset med vores linje dies.

Det fine tag der er sat på kortet, er fra dies startpakke - fødselsdag, og det er udstanset i hvid og brun. Det hvide tag er skåret over på langs, og sat på hver side af det brune tag.

 

Det brune tag er pyntet med cirkel og blonde også fra dies startpakke - fødselsdag, og derpå er der sat en lille sløjfe. Omkring cirklen har Anja pyntet med udstanset blade, blomster og mariehøns, samt forårslykke teksten.

Nederst på tagget står den fine trillebør, rive og skovl - og Anja har fyldt trillebøren med jord. Læg mærke til den fine detalje på trillebøren, hvor Anja har udstanset stellet to gange, så begge håndtag ses.

 

 

 Forårsstemning

Et kort fyldt med orange og gule toner, der straks får en i forårshumør. 

Kortet her er i A6 str., og er beklædt med papir fra pakken udstanset med rektangel dies - i hele tre lag. Det øverste lag i diagonale striber, er klippet til, så det kun sidder i to af hjørnerne. Kanten derpå har fået huller, udstanset med linje dies - og Anja har derefter trukket snoren fra pakken igennem.

 

Som pynt har Anja sat trillebøren, fyldt med blade, og skønne røde blomster. Sød detalje med de røde bær der ligger på bladene i trilebøren.

 

 

Verdens bedste mor

Her har Anja lavet et kvadratisk kort, til verdens bedste mor.

Baggrunden er beklædt med mindre firkant udstansninger i to lag - en virkelig fin måde at bruge papirerne på. Midt på kortet sidder et udstanset blonde hjerte med teksten, samt en lille mariehøne.

I det ene hjørne står kosten ved den fine lille potteplante.

 

 

Du er stærk

Et skønt A6 kort i herlige lyserøde toner - men tekstdie Du er stærk fra marts udgivelsen.

Anja har ustanset papir fra pakken med firkant dies, og sat dem forskudt af hinanden - et virkelig fint farve spil. Kortet er derudover pyntet med udstanset lyserøde mariehøns, potteplante, samt haveredskaber.

 

 

Tillykke

Kortet her er lavet i A6, hvor der er skåret ca. 5,5cm af forsiden. Forsiden er derefter beklædt med udstansning lavet med slimline dies.

Midt på forsiden sidder en stor blonde cirkel, der har fået præget tillykke, fra tillykke cirkel die. Midt deri sidder en orange cirkel udstansningen, som er fyldt med herlige motiver fra pakken.

 

Anja har brugt trillebør, to bunker blade, små blade, haveredskaber, samt en sød mariehøne.

 

Da vi kan se ind i kortet fra forsiden, har Anja selvfølgelig ogå her beklædt med papiret fra pakken - udstanset med rektangel dies.

Den hvide blonde cirkel fra forsiden er pyntet på begge sider. Så når vi ser indeni kortet, bliver vi mødt af en fin blomster og blade cirkel. Og er det ikke en sød detalje med den lille udklippede bi der sidder på den ene blomst.

 

 

 A7 blomsterkort

Her har Anja brugt den lille A7 kraft kortbase som var med i pakken. Den er beklædt med papir fra pakken - her udstanset med A7 blonde- og A7 die.

Pynten på kortet her er to skønne potteplanter, fyldt med blomster, samt kosten. Den stemplede tekst fra kortet er fra Tillykke (5 forskellige) stempelpakken.

 

 

 Årets konfirmand

Her har vi et smukt kort til forårets konfirmand - holdt i de lækre røde toner fra valmuen.

Kortet er firkantet, og Anja har her brugt firkant dies, cirkel dies, samt konfirmation cirkel dies. Fint kortdesign Anja har brugt, med den røde ramme omkring valmue papiret.

 

Som ekstra pynt har Anja klippet en masse blomster ud fra papiret. De er fint  brugt omkring cirklen - sammen med udstanset blade, samt tekstdie årets konfirmand, og forårslykke.

 

Så har vi været igennem 7 af Anjas fantastiske kort. Har du lyst til at se flere detaljer fra kortene, så skynd dig over i vores Facebook gruppe for medlemmer. Her vil Janni se videre på kortene, når pakken er blevet præsenteret.

 

Rigtig god søndag.

 

Pakkens dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. Papiret kan fra i dag kl. 12.00 købes i shoppen. Vi har et begrænset antal, så de er i salg så længe lager haves. 

Husk at følge med alle ugens dage, hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe.

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.