Baby på vej

I dag har vi Janni på torsdagsbloggen med fire simple kort med Three Scoops nye udgivelse, som udkommer på lørdag.

Men før jeg giver ordet videre til Janni, vil jeg lige præsentere den nye udgivelse. Det er nemlig en udgivelse der er meget speciel for mig. Både fordi jeg er helt vild med stemplerne, men også fordi temaet pludselig har fået en stor betydning for mig. Temaet er BABY.

Og ja den er god nok. Jeg er gravid og min aller første baby er på vej (hvis man altså ikke tæller Allan og Three Scoops med, dem anser jeg også lidt for mine babyer ;))

Jeg er allerede halvvejs i graviditeten, så den hurtige vil nok kunne regne sig frem til, at der i slutningen af januar/start februar kommer en lille Three Scoops baby. Kønnet er stadig hemmeligt, men jeg kan altså ikke skjule maven længere, så derfor ville jeg breake nyheden, inden jeg skal ud på alle mine efterårsmesser.

Så nu ved i det!

Nogle tænker måske: HVA' SÅ MED THREE SCOOPS? Men bare rolig. Jeg er godt forberedt på fremtidige udgivelser og surprisepakker og så har jeg et fantastisk bagland. Dog bliver showroomet nok nedprioteret stadig fremover. Men det ser jeg på hen ad vejen. 

Og ja, jeg arbejder en del, men selvfølglig passer jeg også på mig selv. Men så længe jeg kan arbejde med fuld kraft, gør jeg det. Og når jeg ind imellem skulle glemme, at jeg også bygger på et projekt inde i maven, så har jeg en masse omkring mig, der nok skal gøre mig opmærksom på, at jeg lige skal slappe lidt af ;)

Den nye udgivelse er delt op i to dele. Den første del udkommer altså her på lørdag og anden del udkommer i starten af oktober. Men lad os se nærmere på udgivelsen på lørdag.

Der udkommer fem stempelsæt. To tekststempler og tre mellem illustrationssæt. De to mellem-sæt til højre har Nadja været illustrator på og jeg kan simpelthen ikke få armene ned over, hvor skønne de er. Jeg elsker dem. Jeg elsker dem alle 5 og jeg håber i vil tage godt i mod dem. 

Som nævnt er det Janni der er på bloggen i dag. Tænkte det var meget passende, at hun blev den første til at vise kort med babystemplerne, for hun var faktisk den første der fik af vide, at jeg var gravid. Hun var den første jeg så, da jeg lige havde fundet ud af det (foruden Andes selvfølgelig) og jeg var simpelthen nødt til at sige det til en. Det blev Janni, og hun var så sød med en stort smil og en lille tåre i øjet, i mens jeg stod og så helt panikken ud! Altså jeg var glad, jeg var bare også i choktilstand. 

Jeg giver hermed ordet videre til Janni og hendes skønne CAS kort.

___

Blogindlæg af Janni Hansen - @mitkammer

 

Hej kreafolk,

Så er det endelig blevet min tur til at dele lidt kort med Three Scoops lækre stempler! Og wauw for nogle super skønne sæt og en fantastisk nyhed Camilla delte – der kommer en lille Three Scoops baby – ihhhhhh det er så spændende <3 Stort tillykke herfra <3

Jeg har lavet 4 simple kort, som jeg vil vise jer, og har selvfølgelig leget med mine Copic pasteller, Distress Oxides og Three Scoops dies og design ark.

 

KORT 1
Det første kort jeg har lavet er et dåbskort med de skønneste badeænder fra ’Babyshower’ sættet. Til baggrunden har jeg brugt Three Scoops akvarelpapir, som er skåret med den største af Three Scoops rektangle-die. Det øverste af baggrunden er farvet med Distress Oxide Tumbled Glass, jeg lagde et stykke karton over den nederste del imens jeg farvede. Badeænderne er farvet med copic Y00-Y02-Y08-Y38, og jeg har lagt lidt hvide highlights med en hvid gel pen.

 

KORT 2
Til mit andet kort har jeg brugt Three Scoops sort og hvid stribet design ark, et af mine favorit ark. Den lille firkant er farvet med Distress Oxide Picked Raspberry og Spun Sugar og derefter har jeg sprøjtet lidt vand på. Baby på vej, er fra det lille baby tekststempel. Sutteflasken er fra Babyshower sættet og den er farvet med B00-C0-C01-Y00-YR31. Jeg er vild med kombinationen af pink og sort!

 

KORT 3
Mit tredje kort er igen et pigekort, og her har jeg brugt akvarelpapir og skåret ud i den store Three Scoops rektangle die. Hele baggrunden er farvet med Distress Oxide Spun Sugar og Tattered Rose, super lækre farver sammen. Den skønne dragt er farvet med W0-W1, RV000-RV10-RV02 og jeg har stemplet 'It’s a girl' fra samme sæt med dragten. Teksten er fra det lille tekststempel og stjerner fra releasen i august.

 

 

KORT 4
Til mit sidste kort for i dag har jeg brugt det søde design ark med lysegrønne striber, det går rigtig godt med de brune nuancer, som jeg har brugt til at farve suttekluden. Farverne er E53-E11-E21, R00-R11, og igen har jeg lagt lidt highlights med en hvid gel pen. Babylykke er fra det lille sæt og stemplet på hvidt karton, skåret med den mindste Three Scoops rektangle die.Det var alt for i dag, jeg håber du har fået lidt inspiration til lørdagens release. 

Ha’ en fantastisk dag.

Hilsner
Janni

 

Materialeliste

Oxide: Tumbled GlassPicked Raspberry, Spun Sugar og Tattered Rose
Copics: Y00-Y02-Y08-Y38 + B00-C0-C01-Y00-YR31 + 
W0-W1-RV000-RV10-RV02 + 
E53-E11-E21, R00-R11
Dies: rektangle dies
Papir: akvarelpapir, Neenah solar whitegrøn/hvid stribet, sort/hvid stribet
Stempler: stjerne stempler, babyudgivelser udkommer lørdag
Hvid gel pen