1. december - ADVENTSPAKKE NR. 1


Blogindlæg af Janni Hansen - @mitkammer

 

Halløj, i dag er det min tur til at vise hvad jeg har lavet med det mega søde panda stempel og papirer fra 1. advent pakken.

Jeg har lavet 3 forskellige kort, et med Zig, et uden farvelægning og et med Copic.

 

KORT 1 
Jeg vil vise jer er dette søde føsdagskort farvelagt med Zig.

Først stemplede jeg de små motiver på min baggrund af akvarelpapir med VersaFine Clair – Morning Mist. Derefter lagde jeg farve på dem med Zig, 049, 201, 302 og 055, farven er lagt od over stregerne for at give kortet et rigtigt akvarel look. Baggrunden er skåret ud med den store rektangel die, og sat på en pastel grøn kortbase. Den søde panda er farvelagt med 095 og 094, inden den er sat på en lille cirkel, som er farvelagt let med 049.

_

 

KORT 2

Dette kort er lavet helt uden farvelægning, men til gengæld har jeg brugt lidt af de lækre grønne designark til dette fold-ud kort.

Jeg har brugt det lille kort der fulgte med pakken, sammen med et stort kvadrat kort. Det lille kort er sat fast inden i det store, inden jeg har beklædt dem med designarkene, og stemplet de søde små tekster.

-

 

KORT 3

Det sidste kort for denne gang, er dette skønne og hvide Copic kort.

Jeg har skåret 2 ruder i baggrunden ,med den fede die der var med i pakken. Motiverne er farvelagt med Copic E50-E51-E53-E11, YG23-YG17-G28 og C3-C5-C7-C9, R00-R11. Baggrunden er beklædt med 3D tape og i de små skæve ruder har jeg sat bambus og den søde panda der titter ud.

-

 

Jeg glæder mig så meget til at se hvad I selv har fundet på med dette skønne stempel sæt og lækre designark.

Ha’ en fantastisk, og kreativ dag.

Kh Janni