Advent 3 - stempel inspiration fra Anja

I dag har vi papirdronningen Anja på bloggen, og vi skal se hvilke fine ideer hun har fået med 3. advents stempelpakke.

Rigtig god fornøjelse.

 

Inspiration fra Anja B 

 

Ja der står jo nærmest golfspiller på det designark - og den ide har Anja grebet. Et skønt golf kort, med vores Golfudstyr stempel, og dagens t-shirt stemplet.

 

Anja har lavet kortet som et  skrå staffelikort, pyntet med stjerner og og græs udstansning. Og selvfølgelig en masse designark fra pakken! For at holde staffelikortet oppe, har Anja her brugt den fine udstansede tekst fra pakken.

 

 

Anjas næste kort er fint og enkelt - med en masse lækre skjorter igen stemplet på det fede designark fra 3. adventspakke. Et kort til en mand i familien med en masse fine familietitler.

 

 

Dagens sidste inspiration fra Anja med stempelpakken er dette fine kort til farfar. Igen er der tydelige tegn på at det er et ægte Anja kort - se bare alle de lækre designark og udstansninger. 

I top og bund af kortet har Anja brugt pakkens tekst die til at lave udstansninger efter hinanden, fed ide

En af detaljerne der går igen på alle kortene er Anjas fede ide med at dække kantene omkring det stemplede motiv med en hvid gelly roll - en detalje vi er helt vilde med.

 

 

Det var hvad vi havde af inspiration med stempelpakken for i dag her på bloggen. 

Pakkens stempler og dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. 

Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe.

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 300 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.