Advent 3 - stempel inspiration fra Anne-Sofie

I dag bliver vi forkælet med en masse lækker Copic farvelægning fra dygtige Anne-Sofie. Vi skal se en masse fine forslag på hvordan t-shirten i adventspakke 3 kan farvelægges.

Rigtig god fornøjelse.

 

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

Glædelig 3. søndag i advent - I dag skal vi designe vores egne trøjer og jeg har forsøgt, at komme med fif til hvordan det let kan gøres om man er helt nybegynder eller øvet i farvelægning med Copic. For med lidt mønstre i forskellige farver, så behøver man faktisk slet ikke være god til farvelægning. Så det er bare og springe ud i det.

 

Jeg har idag lavet 4 forskellige trøjer med stemplet fra adventspakke 3. En strikket til farfar, en ternet til bror, en med logo til søn også selvfølgelig en juletrøje til far.

 

 

Vi starter med den strikkede bluse til farfar. På denne bluse har jeg lagt det mørke en lille my fra kanterne og det har jeg fordi det giver lidt mere woow nu den skal Copic strikkes. Jeg har brugt farverne B99, B97, B95, B41 og BG70.

 

 

Bluse med logo til søn har jeg valgt W7, W5, E43, E42, E41 og E40. De er valgt sammen fordi E40ˋerne læner sig rigtig godt op af W farverne og det giver en rigtig god og varm dybde. Den lille flagermus er snuppet fra edderkop & flagermus stemplet. Den findes i 2 størrelser og jeg har brugt den mindste.

 

 

Blusen til bror i tern, den egner sig rigtig godt hvis man er ny i Copic eller føler sig usikker i at blende, lave skygger eller hvis man endnu ikke har så mange tusser i sin samling. Basen er lagt med en E42 og ellers er der lavet tern i 3 forskellige farver som er E77, E74 og E70. Egentlig er det den letteste og hurtigste bluse af de 4 at lave, men den syner af meget mere pga. tern i 3 forskellige farver. Øjne er fra stempelpakken med agern som har fået en lille hvid prik med gelly roll.

 

 

Og så skal vi selvfølgelig have juletrøjen med fordi det snart er jul.. den røde bluse er lavet med farverne R89, R59, R29, R27, R24, R22 og R20 og de grønne kanter YG67, YG63 og YG61.

De hvide snefnug er lavet med hvid sværte og lånt fra skøjte stempelsæt.

 

Denne pakke er virkelig egnet til at udforske og afprøve forskellige farver, skygger og mønstre og bare lege derud af. Tænk hvor mange små fine logoer der kan laves, med alle de Three Scoops stempler der er. Der må vel nærmest kunne blive en bluse til alle lejligheder.

 

Glædelig 3. advent og på gensyn næste mandag til 4. og sidste advents inspiration.

//Anne-Sofie

 

Det var hvad vi havde af inspiration med stempelpakken for i dag her på bloggen. 

Pakkens stempler og dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. 

Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe.

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 300 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.