Advent 2 - stempel inspiration fra Vibe

I dag er det Vibe der står for inspirationen med 2. advents stempelpakke - og vi skal da lige love for at Vibe her har sørget for at skabe farve og glæde i dagens indlæg - WOW!

Rigtig god fornøjelse.

 

Inspiration fra Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

Hej med jer 

I dag er jeg på bloggen med favnen fuld af solsikker.

 

På mit første kort har jeg stemplet og embosset solsikkerne med hvid embossing pulver. Jeg har stemplet det på akvarel papir fra Three Scoops, for jeg har nemlig farvelagt med Three Scoops Watercolor brushes. Embossingkanten holdet lidt på farven så den ikke så nemt flyder ud. Så er man ny ud i farvelægning, er hermed et tip til hvordan man kan gøre det nemt for sig selv med Watercolor brushes. Samtidig giver den hvide farve næsten et no-line coloring udtryk.

 

Efter jeg havde farvelagt solsikkerne klippede jeg dem ud. De er limet på kortet med mosgummi under, så de lige får en lille skygge og står mere ud.

 

 

Til mit næste kort farvelagde jeg også med Watercolor brushes.

Denne gang dog stemplet med pigment svært uden embossing pulver. I stedet for udelukkende at lave gule solsikker, sneg der sig også et par mere farverige ind.

 

Jeg aner ikke om man kan få pink og lilla solsikker i lige de nuancer, men skidt med det – her er det fantasien der har lov til at få frit slag.

 

Jeg samlede alle blomsterne midt på kortet og placerede min tekst i midten.

 

Jeg håber I er blevet inspireret.

Vibe

 

Det var hvad vi havde af inspiration med stempelpakken for i dag her på bloggen. 

Pakkens stempler og dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. 

Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe.

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 300 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.