Advent 1 - stempel inspiration fra Vibe

I dag er vi landet trygt hos Vibe, som vil vise os sin skønne inspiration med stempelpakken. Et fortryllende pastelkort har vi i vente.

 

Rigtig god fornøjelse.

Inspiration fra Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

Hej med jer 

I dag er jeg på bloggen med et rundt kort. Jeg er blevet inspireret af den runde stencil der var med i pakken og har simpelthen lavet en krans af hjerter.

 

Jeg har først skåret min krans med to blonde cirkel dies, som passede til cirklen i stencilen. Det er måske lidt svært at se men det er et af designarkene fra pakken jeg har brugt.

 

Kransen har jeg så sværtet med distress oxide, picked raspberry. Jeg har dernæst skåret to store cirkler med almindelig cirkel dies. Den ene til baggrund bag kransen på forsiden og den anden er bagside og den blev pyntet med designark.

 

Jeg har dernæst farvelagt den hvide sløjfe – ja det lyder måske mærkeligt at farvelægge hvid på hvid karton, men jeg har understreget sløjfens skygger med Copic C4, C2, C0 og 0.

 

Inden i kortet er stemplet ”hurra for dig smukke”, som er embosset med hvidt embossing pulver.

 

Man kan skimte teksten gennem hullet i kransen. Som en sidste detalje er der tegnet lidt glimmer med en hvid gel pen på kransen

 

Jeg glæder mig super meget til at se hvad I får lavet med denne skønne pakke

God dag

Vibe

 

Det var hvad vi havde af inspiration med stempelpakken for i dag her på bloggen. 

Pakkens stempler og dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. 

Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe.

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 300 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.