24. december - I aften er det juleaften......

og der er ikke længe til.......

Janni gemmer sig bag dagens kalenderlåge - og hun har jo traditionens tro, en live hver den 24. i måneden hvor hun fejrer julen med at lave julekort eller tags. I dag er selvfølgelig ingen undtagelse, så har du lyst til lidt kreativ formiddagsjulehygge, skal du se med på vores Facebook side i dag kl. 10:00 hvor Janni vil være kreativ sammen med jer.

Det er også her der bliver trukket lod om dagens gavekort på kr. 50,- så husk at se med.

Blogindlæg af Janni Hansen - @mitkammer 
 
Godmorgen, og glædelig jul! 

Måske der er andre som mig, der ikke altid (læs aldrig) er i god tid, og liiiige står og mangler den sidste gave i form af gavekort eller pengegave. Ja så synes jeg du skal se videre her i mit oplæg - og måske du vil se med på FB kl. 10 også, hvor jeg vil vise hvordan 'Gavekortet' er lavet.

Lad os starte med at se på materialerne jeg har brugt til kortet

Materialer

Af dies har jeg brugt dem som I ser på billedet: Sløjfe-die, Firkant-dies, Gran-dies, Gavekort-die, Blonde hjerte-dies, Mini julekugle-dies, Lomme-die. Derudover har jeg brugt: Hvid karton, Designark fra 4. advent, Merry Christmas, eller Cozy Christmas kan også anvendes, Smagen af mint designark.

 

Gavekort ide

Til dette søde Gavekort har jeg brugt hvid karton til en kortbase på 13x13cm, samt til at skære den hvide sløjfe ud. Designarket fra 4. advent er skåret ud 4 gange med den 4. mindste firkant-die, og sat i hvert hjørne af kortet. Sløjfen er sat i midten af kortet, så det ligner en firkantet gave, med hvidt bånd og sløjfe. Gavekortet er pyntet med lidt gran, samt et lille gavetag lavet med det lille mini-julehjerte.

 

Inde i kortet har jeg sat en lille hvid lomme, som kan bruges til enten pengegave, eller et lille gavekort. Selve lommen er pyntet med et hjerte i designark, teksten Gavekort er skåret i rødt og sat på hjertet, og jeg har sat lidt gran ned i lommen.

Jeg håber I synes om ideen, og har lyst til at se med når jeg laver endnu et på min FB live kl. 10:00.

 

Rigtig glædelig jul
Julehilsner

Janni

Dette var den sidste julekalenderlåge for vores 2021 julekalender, vi håber I har hygget jer med alt vores inspiration.
Lågerne vi åbner fra 25. - 31. december vil blive åbnet direkte i vores Gold Club Facebookgruppe, for vores Gold Club medlemmer.