24. december - Glædelig jul

Inspiration fra Nadja Kaagh - @stampsareforever

Med dagens låge vil vi først ønske jer en rigtig glædelig jul her den 24. december. Vi håber I alle får en dejlig og hyggelig dag og aften med dem I holder af.

I dag skal vi se nærmere på inspiration med 'Ro & mag' stemplet. Først et simpelt kort der også kan bruges til noget kreativt hos modtageren.

 

KORT 1

På dette kort har jeg masket og stemplet det nye "I ro og mag" stempel, langs hele kanten. Der hvor planterne møder den hvide baggrund har jeg med en copic Ciao C1 lavet en svag grå skygge, der får de hvide planter til at stå lidt tydeligere frem. Og så har jeg selvfølgelig brugt de nye store knus og kram stempler, som egner sig virkelig godt til slimline kort.

Den hvide stemplede side sætter jeg på en farvet baggrund med flytbar tape, så den stemplede side nemt kan tages af kortet igen. Nu vil jeg så sende kortet til en anden kreativ sjæl, et barn eller en ven som jeg tror vil kunne få noget kreativ hyggetid med en "malebogsside" de selv kan farvelægge.

 

KORT 2

På kort 2, som er det samme kort, har jeg farvelagt planterne med Copic Ciao og Copic Sketch. Nogle af farvekoderne kan findes i nedenstående video. Hvor jeg i dag viser hvordan man kan farvelægge den ene succlent. 

 

Hav en helt fantastisk juleaften. Jeg glæder mig til at være sammen med Gold Club medlemmerne på søndag til Cyber Crop - og er du endnu ikke medlem, så skynd dig at kigge ind her, så kan du overveje om Three Scoops Gold Club også er noget for dig. Så kan du lige nøjagtig nå at tilmelde dig og være med til en hyggelig søndag med cyber crop og skønne konkurrencer.

 

Smil fra Nadja
Og så runder vi lige af med lidt mere inspiration med samme stempelpakke. 

 

KORT 3

KORT 4

KORT 5

KORT 6