22. december - 4. advent - Jannis inspiration

Bag dagens låge gemmer Janni sig, med kort, lavet med 4. advent pakken. Og i aften kl. 19:30 vil Janni lave flere kort, under en live på vores Facebook side. Det er også her der bliver trukket lod om dagens gavekort på kr. 50,- så husk at se med i aften.

Blogindlæg af Janni Hansen - @mitkammer 

Halløj, så blev det tid til at se på mine kort med den lækre 4. adventspakke, fyldt med blomster, pasteller og pailletter. Jeg er ret vild med pailletter, så forbered jer på lidt shakerkort.

 

Inspiration 1

Mit første kort er faktisk det jeg lavede i søndags da vi så på Anjas fine kort - men synes lige det skulle med her også.

Baggrunden er skåret med den næst største blonde rektangle dieog selve shakeren er skåret med den næst største rektangle dies, og lukket med 3D tape og acetate. Skønne er skåret i lyserød mosgummi, og designark fra pakken

Æbleblomsterne er farvelagt med Copics: G20, RV000-RV10-RV02, Y11-Y21, E25-E25.

 

Inspiration 2

Endnu en lækker shaker, denne gang er baggrunden inde i shakeren blomstermotivet der er stemplet på hvid karton, og så er der ellers fyldt en masse af de lækre pailletter i. Baggrunden er skåret med den næst største blonde rektangle die, og selve shakeren er lavet med hvid karton skåret med den næst største rektangle dies, og lukket med 3D tape og acetate

 

Inspiration 3

Her har jeg brugt en kraft kortbase, hvid sværte samt mursten stencil til min baggrund. Den lille shaker er lavet med acetate, Polaroid dien skåret i designark fra pakken og fyldt med de skønne pailletter. Skønne er skåret i vellum og hvid karton.

 

Inspiration 4

Mit sidste kort har en baggrund i designark skåret med den store blonde rektangle die. Jeg har skåret et hjerte i vellum og et i designark med hjerte blonde dies. Pyntet med lidt blade, og pastel enamel dots. Skønne er skåret ud i hvid karton og embosset med guld embossing pulver.

Æbleblomsterne er farvelagt med Copics: G20, RV000-RV10-RV02, Y11-Y21.

 

Jeg vil igen i aften gå live på Facebook kl. 19:30, og lege videre med pakken, så der håber jeg vi ses.

Julehilsner

Janni