6. december - 2. advent - Nadjas inspiration

Inspiration fra Nadja Kaagh - @stampsareforever

 

 

Glædelig anden søndag i advent.

Jeg håber at I er lige så vilde med denne pakke, som jeg er - og at I kan tåle en masse kort fra min hånd denne mandag.

 

Kort 1:

Bagerst har jeg skåret TS sort perlemor karton og hvid karton, med de skønne slimline blonde dies. Mine ankre er farvelagt med Copic C6, C5, C4, C3. Jeg har forlænget det smalle banner lidt, så det passer til mine fem ankre. Teksten på banneret under har jeg taget fra TS stor studenterhue stemplet.

 

Kort 2:

Jeg har masket hjertet, og stemplet TS valmue blomster bag selve hjertet. Hjertet er farvelagt med R89, R39, R37, R35. Banneret er farvelagt med E43, E42, E41, E40. Blomsterne er farvelagt med YR27, Y26, Y21, Y11. Den grønne frøstand er farvelagt med BG96, G85, G82. På det blå mønsterpapir fra pakken, har jeg brugt en lille smule Black Soot Distress Oxide i kanten, og splattet med grå maling.

 

Kort 3: 

Hjertet er farvelagt med R89, R39, R37, R35. Banneret er farvelagt med E43, E42, E41, E40. Teksten på banneret er fra TS boksehandske stemplet. På det blå mønsterpapir fra pakken, har jeg brugt en lille smule Black Soot Distress Oxide i kanten, og splattet med grå maling.

 

 

Kort 4: 

Jeg har skåret en hvid baggrund med TS rektangel die, på den har jeg splattet med grå maling. Hjerterne er skåret med det mindste hjerte i TS hjerte dies. Skåret i glimmer mosgummi. Hjertet er farvelagt med R89, R39, R37, R35. Banneret er farvelagt med C3, C2, C1. Ankeret er farvelagt med C6, C5, C4. Teksten på det store banner er fra TS tekstpakken Ohøj - Splitte mine bramsejl

 

Kort 5:

Jeg har splattet baggrunden med fortyndet Distress Oxide Salty Ocean og Nuvo sparkle Spray Marine Mist. Da den var tør brugte jeg Distress Oxide Price Ribbon gennem den søde anker stemcil der var med i pakken. Hjertet er farvelagt med B29, B26, B24 Banneret er farvelagt med E31, E30, E000, E0000. Bag det farvelagte hjerte har jeg skåret en cirkel af TS vellum, og et banner af TS sølv perlemors karton. Teksten på baggrunden er fra TS tekststempel Tillykke (2 forskellige)

 

Kort 6:

Hjertet er farvelagt med RV17, RV25, RV14, RV13, RV23, RV21 Banneret er farvelagt med E31, E30, E000, E0000 Ankeret er farvelagt med C7, C6, C5 Teksten Smukke er fra Surpricepakke 12.

 

Kort 7:

Pink lakridspibe er farvelagt med RV14, RV13, RV23, RV21. Sort lakridspibe er farvelagt med C8, C7, C6, C5 + RV13, RV21, RV10. Jeg har skåret de tre rektangler med TS Rektangel blonde die, og cirklen med TS cirkel dies. Teksten er selvfølgelig fra pakken.


Kort 8:

Lakridspibe er farvelagt med C8, C7, C6, C5 + RV13, RV21, RV10. Jeg har splattet grå maling på baggrunden, som er skåret med TS rektangel dies. Derefter har jeg gennem TS cirkel stencil, med en MEGET let hånd blendet Distress Oxide Shipped Sapphire. Herefter har jeg, stadig med cirkel stencilen på min baggrund, lagt anker stencilen fra pakken ovenpå, og blendet Distress Oxide Black Soot gennem den. Teksten er fra TS tekststempel Tillykke (2 forskellige)

 

Kort 9:

Jeg har igen splattet grå maling på baggrunden, som er skåret med TS rektangel dies. Teksten er skåret i TS sort perlemors karton. Lakridspibe er farvelagt med C8, C7, C6, C5 + RV13, RV21, RV10.

 

Kort 10:

Bagerst har jeg skåret TS sort perlemor karton og mønsterpapiret fra pakken, med de skønne slimline blonde dies. Papiret med lakridspiber er skåret med TS slimcard dies. På banneret har jeg brugt teksten fra TS Ohøj - splitte mine bramsejl stemplet. Lakridspiberne farvelagt med C8, C7, C6, C5 + RV13, RV21, RV10.

  

Kort 11:

Som et sidste kort har jeg lavet et Clean And Simple kort, til de få som elsker salmiak lakridspiberne. Selv er jeg utroligt nok ikke fan, men de skal selvfølgelig stadig repræsenteres her. Lakridspibe er farvelagt med C8, C7, C6, C5 + Y35, T8, Y4. Teksten er skåret i TS sort perlemors karton. Baggrunden er skåret med TS rektangel blonde dies, i den samme hvide TS karton som kortbasen, og hævet op med foam tape, så den skiller sig ud, selv om det er hvid-i-hvid.

  

Hav en fantastisk mandag.

 

Smil fra Nadja