8. december - 2. advent - Jannis inspiration

Bag dagens låge gemmer der sig et kort fra Janni, lavet med 2. advent pakken. Og i aften kl. 19:30 vil Janni lave flere kort, under en live på vores Facebook side. Det er også her der bliver trukket lod om dagens gavekort på kr. 50,- så husk at se med i aften.

Blogindlæg af Janni Hansen - @mitkammer 

 

Hej,

I dag har jeg lavet et enkelt FAR fødselsdagskort klart til jer, med indholdet fra 2. advent. Til gengæld sidder jeg med et par ideer til kort jeg vil lave i aften, under min live på Facebook.

Lad os se på kortet:

 

Til dette kort har jeg valgt det flotte hjerte med banner, som er farvelagt med Copic i grå C1-C3-C5, samt lyseblå B41-B32. I banneret har jeg stemplet tillykke fra pakken. Jeg har holdt kortet meget enkelt i lyseblå og sorte designark fra adventspakken. Til baggrunden har jeg brugt cirkel og rektangel dies, og FAR er skåret ud med alfabet dies - prik/streg. Til slut har jeg pyntet med lidt mørkeblå dots.

Jeg håber vi ses i aften 19:30 - husk det også er her jeg trækker lod om dagens gavekort.

Julehilsner

Janni