17. december - Godt nytår

Inspiration fra Nadja Kaagh - @stampsareforever

 

I dag ser vi nærmere på ideer til året nytårskort. Måske du har fået lysten til at sende en kort i nytåret til nogle du holder af? 

I år går vi vist alle ind i et nyt år med et håb om lysere tider uden Corona. Et nyt år hvor vi må mødes i flok. Kramme dem vi holder af. Ja gøre det, som vi ikke har kunnet de sidste mange måneder. Og skal vi så ikke krydse fingre for, at det er i det nye år, vi åbner op for krea-messer. Måske er Danmark ikke klar til det i foråret, men så i det mindste i efteråret, hvor vi tager revanche på 1,5 års abstinenser for scrap-kom-sammen.

Og selvom det har været et anderledes år, må vi ikke glemme at fejre nytåret (selvfølgelig på afstand) og se mod et lysere 2021. Og selvfølgelig gerne med champagne og et festfyrværkeri, så de vil vi vise på dagens 2 nytårskort.

Her nedenfor har i Nadjas 2 bud på en nytårshilsen. Det første kort med en videoguide:

 

Og her Nadjas kort i billeder:

KORT 1

-

KORT 2

 

Skal du også sende nytårskort i år? Vi håber at se din inspiration i så fald. Og har du benyttet nogle af Three Scoops produkter, så husk endelig at benytte #threescoopsdk når du deler din inspiration med os. 

 

Glædelig jul (og godt nytår)