15. december - ADVENTSPAKKE 3

Blogindlæg af Janni Hansen - @mitkammer 

 

Så fik vi endeligt åbnet 3. advent – en total fed værktøjs pakke hvis I spørger mig.

Denne gang har jeg 8 kort jeg vil jer, samt to forslag på Zig farvelægning af stemplerne. Så lad os hellere komme i gang.

Vi starter med de lækre herre kort i blå nuancer – det er virkelig lækkert de designpapir der er med jo.

 

KORT 1 – Det ruller for dig mand, du er for sej! (INGEN FARVELÆGNING)

Mit første kort er et firkantet hvor jeg har brugt en craft kortbase og 4 af de fede blå designark. Mand og de små bannere er skåret af en kortbase, da jeg gerne ville have den samme brune farve som kortbasen. Mand har jeg skåret i den brune og derefter limet på et stykke mørkeblåt mosgummi der også er skåret ud med den nye die.

-

KORT 2 – Dagens mand, du er handy!

Her har jeg stemplet på en akvarel baggrund og derefter farvelagt med Zig 099, 097, 094, 904, 034. Igen har jeg brugt den mørkeblå mosgummi til at skære mand og og denne gang er det under et stykke akvarel. Jeg har brugt 2 af de blå designark, et til baggrunden og et andet til den fede banner.

Zig farve forslag - Her har jeg lidt bud på hvordan du kan farvelægge med Zig.

KORT 3 – Du er for sej mand! (INGEN FARVELÆGNING)

Her har jeg lavet et firkantet kort, hvor jeg har stemplet direkte på en af designarkene uden farvelægning – super lækkert at stemplet kan bruges til det også. Mand er skåret i det blå mosgummi og jeg har pyntet med lidt af de blå dots.

-

KORT 4 – Mand du er handy! (INGEN FARVELÆGNING)

Her har jeg stemplet direkte på et stykke akvarel med VersaFine Clair Warm Breeze, effekten er super lækker og det er slet ikke nødvendigt at farvelægge yderligere. Mand er skåret i hvid mosgummi og craft som baggrunden. Du er handy er stamplet på et stykke craft og skåret ud som en lille banner.

-

KORT 5 – Tillykke dagens mand!

Her har jeg lavet en baggrund med den super fede stencil, for pokker jeg er vild med den! Jeg brugte den nye Speckled egg Distress Oxide – den farve er lige mig. Baggrund og banner er af craft og værktøjet er farvelagt med Copic T0-T1-T3-T5, BG23-BG15-BG49.

-

 

Jeg har selvfølgelig også lavet lidt forslag på kort til kvinderne – vi kan jo også bruge værktøj ik…..

KORT 6 – Til kvinden der har alt!

Jeg er vild med det tekststempel, det er godt nok ikke med i pakken, men findes i butikken. Baggrunden er lavet med hjerte stencil og Distress Oxide Speckled egg. Værktøjet er farvelagt med Copic T0-T1-T3-T5, R00-R11-R20-RV42

-

KORT 7 – Tillykke med din fødselsdag, du er for sej! (INGEN FARVELÆGNING)

Her har jeg brugt Distress Oxide Spun sugar og Picked raspberry sammen med stencil’en. Baggrunden med stiberne er fra en tidligere surprise pakke, men du kan sagtens lave den af det stribede sorte fra shoppen, du skal bare ligge dien skævt på arket inden du skærer ud. Fødselsdag er skåret i Black Velvet og sort mosgummi.

-

KORT 8 – En rigtig dagens kvinde, du er handy! (INGEN FARVELÆGNING)

Her har jeg brugt Distress Oxide Victorian Velvet og stencil’en til en skøn baggrund. Jeg har stemplet på et lille tag i akvarel og sat lidt hvidt bånd på inden jeg satte det på kortet. Baggrunden er skåret i craft Neenah.

 

Det var alt fra mig i denne omgang. Jeg glæder mig så meget til at se hvad I selv har fundet på med dette skønne stempel sæt og lækre designark.

Ha’ en fantastisk, og kreativ dag.

Kh Janni