10. december - Zig inspiration

Man har et standpunkt til man tager et nyt ik?! Vi havde jo faktisk besluttet at vi ikke længere ville forhandle Zig, meeeen så var det at vi ændrede mening.

Vi kan derfor i dag løfte sløret for, at der igen er Zig i shoppen, og i den anledning har Janni lavet dette lille oplæg til jer.

 

 

Blogindlæg af Janni Hansen - @mitkammer 

Halløj og glædelig 10. december.

I dag har jeg fået æren af, at lave lidt til dagens kalenderlåge, og det skal selvfølgelig handle om Zig, nu hvor vi igen har fået dem på hylderne.

 

Personligt er jeg ret glad for beslutningen - for som jeg siger hver gang jeg har dem på bordet - så  føler jeg mig altså ekstra kunstnerisk når jeg farvelægger med Zig. Årsagen er nok at det er sjældent jeg får 2 ens resultater, og det synes jeg er sjovt.

 

Når du farvelægger med Zig er det vigtigt at bruge den rigtige stempelsværte, da du ellers vil få ødelagt enten motivet eller din pen. Derfor anbefaler vi at du bruger Versafine Clair sværte når du farvelægger med Zig. 

 

Derefter kommer papiret, som faktisk har lige så stor betydning, da det skal kunne tåle vand og ikke må være for tyndt.
Blender du farverne med vand, anbefaler vi vores eget TS akvarelkarton. Anvender du i stedet Zig blender pennen, kan du udover vores akvarelkarton, anvende Bristol.

Jeg er helt klart mest til at blende med vand, og mit favorit karton er TS akvarelkarton i 200gr.

 

Som I kan se på billedet her af mine 2 farvelægninger, så er de ikke helt ens på trods af, at jeg faktisk har brugt de samme farver. Det ene er blendes med vand og det andet med Zig blender pennen. Det at man kan skabe forskellige udtryk - gør at jeg også synes det er sjovt at farvelægge med Zig, og føler mig rigtig kunstnerisk når jeg gør det.

 

Nu vi har fået Zig tilbage på hylderne, vil der fremover igen komme blogoplæg, samt lives hvor vi også leger med Zig en gang imellem.

 

Tak fordi du kiggede med, og rigtig god weekend

Julehilsner Janni