1. søndag i advent - Afsløringen

I dag kan vi afsløre indholdet af den første pakke i adventskalenderen. Det gør vi i dette blogindlæg med massere af inspiration fra Anja. Derudover går Janni live på facebook kl. 10.00 med pakkens indhold. 

Lad os tage fat på pakken. Nu afsløres den: 

Pakke 1 rummer et POST-tema. Den indeholder et stempelpakke (illustreret i samarbejde med Nadja Kaagh) med den sødeste pingvin og en ægte dansk postkasse, som vi kender den. Pingvinen kan man påklæde med en hue og halstørklæde. Derudover er stempelpakket lavet, så pingvinen kan poste et brev i postkassen eller holde den tilhørende hjerteballon.

I pakken finder man yderligere en outlinet-kuvert-die, assorterede papirer i røde og blå farver samt en ekstra lille ekstra gave. 

 

Jeg holder fast i, at adventskalenderen ikke skal indholde fulde jule-pakker. MEEEN, i år ville vi alligevel prøve at tilføje bare lidt jul alligevel. Derfor ligger der en lille ekstra gave i pakken, som kan tilføjes og give lidt julestemning. I den lille pakke finder I julepailletter og en lille die med ordret 'julepost'.

 

Her får i Anjas smukkeste kort og tags med pakken:

Inspiration af Anja B

 

INSPIRATION 1

 

INSPIRATION 2

 

INSPIRATION 3

 

INSPIRATION 4

 

INSPIRATION 5

 

INSPIRATION 6

 

INSPIRATION 7

 

INSPIRATION 8


Pakkens stempler og dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. Papiret og pailletter kan fra i dag kl. 12.00 købes i shoppen. Vi har et begrænset antal, så de er i salg så længe lager haves. 

Det var hvad vi havde af inspiration med pakken for i dag her på bloggen. Husk endelig også at se med kl. 10.00 når Janni går live. 


I morgen åbner vi endnu en kalenderlåge med adventsinspiration fra Nadja. Vi ses.