JULEKALENDER 2023

 

 

Forudbestil din Three Scoops julekalender allerede nu!

Vil du sikre dig vores julekalender med 24 spændende låger og masser af tilhørende inspiration? Så kan du nu skrive dig op på vores forudbestillingsliste og sikre dig vores julekalender 2023. Alle kan forudbestille vores julekalender.

Du reserverer din julekalender her nederst på siden via vores kontaktformular. Noter dit navn og mail-adresse og skriv følgende besked: Jeg ønsker reservering af julekalender med betaling og modtagelse i november. 

Du vil inden for få arbejdsdage modtage en bekræftelse på din reservation. Modtager du ikke en bekræftelse bedes du kontakte os. Betalingen af kalenderen vil ske i uge 44/45 (start november), hvor vi sender dig betalingslinket til købet af julekalenderen. Betalingen skal ske senest onsdag den 8. november 2023 for at reservationen er gældende. Julekalenderen forventes at blive sendt i uge 47, november 2023.

 

KØB DIN KALENDER I DAG - KUN FOR MEDLEMMER

Efter ønske fra mange af jer, har du som GULDmedlem mulighed for at betale for julekalenderen med det samme - selvom den først afsendes i november - men det er helt op til dig hvad du helst vil. 
Ved betaling nu, trækkes pengene på din konto med det samme.
 

Ved køb og betaling af julekalender nu, skal du gøre følgende: Noter dit navn og mail-adresse i kontaktformularen og skriv følgende besked: Jeg ønsker at købe julekalender med betaling/trækning med det samme. Noter gerne dit medlemsnummer. Du vil inden for få arbejdsdage modtage en en mail fra os. Modtager du ikke en mail bedes du kontakte os igen.

Julekalenderen sendes med din adventskalender i uge 47.

 

OM VORES JULEKALENDER:

Vi gentager succesen for vores julekalender med 24 låger igen i år.

Alle låger er special producerede og designet helt specielt til julekalenderen. Det er ikke produkter, som har været i salg før. Julekalenderen koster 549 kr. (medlemmer får yderligere 10% medlemsrabat).

Bag hver låge gemmer sig en lille kreagave, som du kan benytte inden for scrapbooking og cardmaking. Julekalenderen indeholder blandt andet: stempler, dies og diverse pynt. Der er en blanding af flere temaer i vores julekalender, det er ikke kun juleprodukter.

Det forventes at du i forvejen har tilhørende værktøj og materialer til at kunne stemple og udstanse.

 

 

Tak for din besked! Jeg besvarer hurtigst muligt!