Kalenderlåge 21

Glædelig 21. december 

I dag er det tid til at åbne låge nr. 21 i dette års julekalender.

En julekalender fyldt med produkter special produceret til dette års julekalender. Bag hver kalenderlåge gemmer sig en lille krea-gave, som du kan benytte til små kreative projekter, som kort, til og fra tags, scrapbooking og meget andet.

Har du ikke nået at bestille din julekalender endnu, kan du stadig nå det. Du finder julekalenderen lige her

 

Og lad os så komme i gang med at åbne kalenderlåge nr. 21, og afsløre indholdet for jer.......er I klar, nu kommer det

 

 

Kalenderlåge 21 indeholder et lille stempelsæt med en fin pensel dyppet i maling, samt en fed malerklat. Et stempel der kan anvendes til mange forskellige anledninger, og som passer rigtig godt med låge nr. 19.

 

Vores dygtige designteam har selvfølgelig også i år, leget med indholdet af julekalenderen. Og herunder vil de vise os hvad de har fundet på med indholdet af dagens kalenderlåge.

 

Dagens inspiration 

Første inspiration med dagens låge kommer fra Tanja. Tanja har lavet et fint tag fyldt med embossede malerklatter, samt en Copic farvelagt pensel.

 

 

Anja har lavet et farverigt 10x10 kort, fyldt med malerklatter i regnbuens farver. Malerklatter der passer så fint med tuttifrutti designarket.

 

 

Vibe har lavet en fin Watercolor brush farvelægning af penslen samt de fede malerklatter.

 

 

Merete har lavet et lille 10x10 med dagens lågen, og givet det en fed rød farve i både farvelægning, ramme og via det lille hjerte.

 

 

Anne-Sofie har lavet en lækker kombination af det lyserøde tag og mintfarvet maling - toppet med det fine røde hjerte. 

 

Så har vi været igennem dagens inspiration med kalenderlågen, og vi håber I har fået lidt nye ideer efter at have set hvad designteamet har fundet på.

Se med igen i morgen, hvor vi afslører hvad der gemmer sig bag kalenderlåge 22.

 

Rigtig dejlig dag.