Kalenderlåge 18

Glædelig 18. december 

I dag er det tid til at åbne låge nr. 18 i dette års julekalender.

En julekalender fyldt med produkter special produceret til dette års julekalender. Bag hver kalenderlåge gemmer sig en lille krea-gave, som du kan benytte til små kreative projekter, som kort, til og fra tags, scrapbooking og meget andet.

Har du ikke nået at bestille din julekalender endnu, kan du stadig nå det. Du finder julekalenderen lige her

 

Og lad os så komme i gang med at åbne kalenderlåge nr. 18, og afsløre indholdet for jer.......er I klar, nu kommer det

 

 

Kalenderlåge 18 indeholder en rigtig fin pailletblanding, fyldt med lyserøde sommerfugle, samt pailletter i blå og lyserøde nuancer. Klar til en masse fine sommerlige shakerkort. 

 

Vores dygtige designteam har selvfølgelig også i år, leget med indholdet af julekalenderen. Og herunder vil de vise os hvad de har fundet på med indholdet af dagens kalenderlåge.

 

Dagens inspiration 

 

Anja har lavet et fint 10x10 shakerkort i smagen af blåbær, samt rosa perlemor. Den lille shaker er lavet med vores firkant og cirkel dies. Den er dekoreret med tillykke cirkel prægning, og den søde blomst fra låge 17

 

 

Tanja har lavet en lille julekugleshaker, sikke fin den er. Den er udstanset med 2 cirkel dies, og derimellem er der 2 lag acetate. Til toppen har Tanja brugt vores lanterne die til ophænget. Til sidst er den pyntet med en fin sløjfe.

 

 

Janni har lavet en sød lille A7 shaker med hjælp fra acetate og mosgummi. Vil du se hvordan shaker delen er lavet, skal du se med i videoen øverst her på siden.

Kortet er udstanset med A7 dies, samt blonden, og til ruden har Janni brugt en oval blonde die. Designark er smagen af blåbær, samt smagen af jordbærguf.

 

 

Vibe har lavet et skønt lille shakertag i smagen af lavendel. Her er shakerruderne lavet med hjerte dies og acetate. Det søde lille stempel er fra låge nr. 7.

  

Så har vi været igennem dagens inspiration med kalenderlågen, og vi håber I har fået lidt nye ideer efter at have set hvad designteamet har fundet på.

Se med igen i morgen, hvor vi afslører hvad der gemmer sig bag kalenderlåge 19.

 

Rigtig dejlig dag.