Kalenderlåge 17

Glædelig 17. december - og 3. advent

I dag er det tid til at åbne låge nr. 17 i dette års julekalender.

En julekalender fyldt med produkter special produceret til dette års julekalender. Bag hver kalenderlåge gemmer sig en lille krea-gave, som du kan benytte til små kreative projekter, som kort, til og fra tags, scrapbooking og meget andet.

Har du ikke nået at bestille din julekalender endnu, kan du stadig nå det. Du finder julekalenderen lige her

 

Og lad os så komme i gang med at åbne kalenderlåge nr. 17, og afsløre indholdet for jer.......er I klar, nu kommer det

 

 

 

Kalenderlåge 17 indeholder en rigtig fin blomster die i flere dele, samt et god dag tekst die med skygge. Og der er ingen tvivl om at denne kan anvendes til alle papirprojekter året rundt.

 

Vores dygtige designteam har selvfølgelig også i år, leget med indholdet af julekalenderen. Og herunder vil de vise os hvad de har fundet på med indholdet af dagens kalenderlåge.

 

Dagens inspiration 

 

Merete har lavet os et fint A7 kort med en blonde i pæoner. Blomsten er sat i et lille stykke græs, fin lille detalje. 

 

 

Dagens tag fra Anne-Sofie er et herligt tag i fine farver - pyntet med dagens blomst og lille tekst. Fin detalje med at sætte blomsterhovederne lidt på skrå.

 

 

Tanja har lavet et sødt rektangel kort til os i fine farver fra eukalyptus og jordbærguf. Her er der udstanset 3 blomster i rosa perlemor, som fint er sat på vores store blonde hjerte. Tanja har til sidst pyntet kortet med blomsterhilsen teksten.

 

 

Anjas inspiration er et sødt tag fra dies startpakke - jul, udstanset i græskar tern. Tagget et pyntet med en A7 blonde, samt dagens blomster die.

 

 

Vibe har lavet et fint tag, og pyntet det med et væld af gule sommerblomster. Vibe har brugt designark i smagen af citron, pistacie, eukalyptus og jordbærguf.

 

 

Så har vi været igennem dagens inspiration med kalenderlågen, og vi håber I har fået lidt nye ideer efter at have set hvad designteamet har fundet på.

Se med igen i morgen, hvor vi afslører hvad der gemmer sig bag kalenderlåge 18.

 

Rigtig dejlig dag.