Kalenderlåge 12

Glædelig 12. december 

I dag er det tid til at åbne låge nr. 12 i dette års julekalender.

En julekalender fyldt med produkter special produceret til dette års julekalender. Bag hver kalenderlåge gemmer sig en lille krea-gave, som du kan benytte til små kreative projekter, som kort, til og fra tags, scrapbooking og meget andet.

Har du ikke nået at bestille din julekalender endnu, kan du stadig nå det. Du finder julekalenderen lige her

 

Og lad os så komme i gang med at åbne kalenderlåge nr. 12, og afsløre indholdet for jer.......er I klar, nu kommer det

 

Kalenderlåge 12 indeholder et fedt lille stempel med en ghettoblaster i bedste retrostil, samt teksten 'Du er toppen af poppen'.

Vil du se forslag til farvelægning af motivet, kan du i dagens video se Janni farvelægge det med både Copic og Watercolor brushes.

 

Vores dygtige designteam har selvfølgelig også i år, leget med indholdet af julekalenderen. Og herunder vil de vise os hvad de har fundet på med indholdet af dagens kalenderlåge.

 

Dagens inspiration 

 

Tanja har lavet et fedt kort til verdens bedste ven. Her er dagens låge brugt til at lave en baggrund fyldt med grønne embosssede ghettoblastere. Midt på kortet har Tanja brugt cirkel die fra die startpakke - fødselsdag, udstanset i guld perlemor og grøn vellum.

 

 

Anjas inspiration med dagens stempel er dette lækre toppen af poppen kort. Her har Anja brugt høretelefonerne fra vores level up stempelsæt, samt hjerte blonde die.

 

 

Merete har har leget med solstråle stencil og det lille stjerne stempel og lavet en lækker pink baggrund. Ghettoblasteren er klippet ud og sat på udstansede cirkler og blonde cirkler.

 

 

Anne-Sofie har lavet et lille tag med en skøn Copic farvelægning.

 

 

Vibe har lavet en farverig retro baggrund på sit tag, hvor ghettoblasteren er i centrum.

 

 

Så har vi været igennem dagens inspiration med kalenderlågen, og vi håber I har fået lidt nye ideer efter at have set hvad designteamet har fundet på.

Se med igen i morgen, hvor vi afslører hvad der gemmer sig bag kalenderlåge 13.

 

Rigtig dejlig dag.