OPSLAGSTAVLEN - info til medlemmer

17.09.21
SURPRISE-PAKKE 12

 • Forsendelse: Surprise-pakke 12 sendes slut uge 38/start uge 39
 • Samsendning: Det er nu muligt at handle med samsending med surprise-pakken. Det kan gøres frem til på søndag 19/9 kl. 24.00. Herefter bliver der lukket ned for samsendingen, da vi skal have tid til at gøre jeres forsendelser klar.
 • Afhentes på Convention: Det er muligt at afhente sin surprise-pakke på convention og samtidig modtage et tilgodebevis på fragten på 45 kr. (tilgodebeviset SKAL bruges på messen). Ønsker du at afhente surprise-pakken om lørdagen på convention, skal du sende os en mail herom. Send din mail til mail@threescoops.dk. Skriv kun denne information i din mail og ikke andre spørgsmål. Eventuelle andre spørgsmål bedes stilles i en anden mail.
  Surprise-pakken afsløres søndag den 3. oktober, så derfor skal du afhente surprise-pakken på messen om lørdagen den 2. oktober.
 • Ny produkter: De nye produkter som vi havde med på scrap-a-mania udkommer i morgen lørdag kl. 11.00. Dem kan I derfor godt nå at få samsendt med surprise-pakken hvis i bestiller senest søndag.
 • Afsløringen: Vi håber alle forsendelser går som forventet, så vi kan afsløre surprise-pakken søndag den 3. oktober kl. 9.30.
 • Nye medlemmer: Nye medlemmer (som er tilmeldt i september) får mulighed for at købe surprise-pakken. I får en mail herom når vi er klar til dette.

09.06.21
SURPRISE-PAKKE 11

 • SURPRISE-PAKKEN: Forventes at være i jeres hænder i løbet af uge 25. Jeg går stadig og tripper over 2 manglende produkter, men jeg krydser mine fingre for at alt går som det skal med leveringen og fortoldning. Skulle der ske ændringer får I selvfølgelig besked.
 • SAM-SENDNING MED SURPRISE-PAKKEN: I kan allerde bestille varer til sam-sendning med surprise-pakken. Sidste frist for bestilling med sam-sending er onsdag den 16. juni kl. 23.59.
 • SURPRISE-PAKKE-FORSENDELSEN: Jeg sender til nærmeste GLS-pakkeshop. Det er mit labelsystem som vælger den nærmeste pakkeshop. Ved jer som har udtrykt pakkeshop-ønsker, der gør vi selvfølgelig det bedste vi kan, for at opfylde disse. Pakkeshop ønsker sendes til mail@threescoops.dk (vi benytter denne pakkeshop fremover til alle surprise-forsendelser)
  Jer som ønsker pakken sendt hjem til adressen med GLS kan tilkøbe fragt her: https://www.threescoops.dk/.../products/fragt_surprisepakke
  Har du flyttet adresse skal det oplyses på mail@threescoops.dk. Det er ikke nok at ændre adressen i webshoppen.
 • JUNI-UDGIVELSE: Noget af udgivelsen er blevet forsinket, så jeg når desværre ikke at udkomme med den inden I skal have surprise-pakken sendt. Øv! Juni-udgivelsen udkommer i stedet sammen med juli-udgivelsen i uge 27. En samlet udgivelse perfekt til sommeren.
_____

 

24.05.21
SURPRISE-PAKKE 11

Der åbnes op for samsendning med surprise-pakken i uge 22/23
Vi forventer at sende surprise-pakke 11 ud i uge 24/25

_____

 

19.03.21
AFSLØRING AF SURPRISE-PAKKEN

Vi afslører indholdet af surprise-pakken i morgen lørdag den 20 marts kl. 10.00 i en live på facebook. Senere på dagen vil du på bloggen se det vi har vist. 

Salg af resterende surprise-pakker sker samtidig.

_____

 

15.03.21
SURPRISE-PAKKE 10 - SENDT

Surprisepakken er på vej ud til jer alle sammen. 95% af pakkerne er sendt med GLS til nærmeste pakkeshop. Jer der har specialønsker eller tilkøbt hjemmelevering skulle meget gerne være sendt som aftalt (ved nogle ønsker eksisterer den ønskede pakkeshop ikke længere, så der har vi valgt noget andet).

Jeg håber at kunne afsløre pakkens indhold allerede på lørdag den 20/3.

_____

08.03.21
SURPRISE-PAKKE 10 - SENDES SNART

surprise pakker sendes i weekenden uge 10. I har jeres pakker i uge 11 (tirsdag/onsdag/torsdag). De sendes med GLS medmindre andet er ønsket. 

Det er ikke længere muligt med samsendning. 

_____

17.02.21
INFO OM SURPRISE-PAKKE 10

Surprisepakken sendes i uge 10. Der sendes denne gang til nærmeste GLS pakkeshop (medmindre du har ønsket andet (f.eks. levering med DAO) - ønsker skrives til mail@threescoops.dk).

Der åbnes op for samsending med surprisepakke den 20. februar 2021. Sidste frist for bestilling med samsendning med suprisepakke er onsdag den 3. februar 2021. 

Ønsker du pakken sendt til din hjemmeadresse med GLS skal der købes et tillæg til fragten. Det kan du gøre her.

_____

 

03.11.20
Info om samsending med adventskalenderen:

Adventskalenderen sendes og modtages i uge 47.

Sidste frist for bestilling til samsending er på søndag den 8/11-20. Vælg fragtmetoden ‘samsendes med adventskalender’.

Medlemmer indmeldt oktober 2019/november 2019 får automatisk sin jubilæumspakke medsendt, hvis man ikke allerede har modtaget.

November releasen (hav tema) udkommer lørdag den 14. november ... Men I har dog mulighed for at købe stemplerne med som samsending. Mere om dette i Facebook-gruppen. 

_____


16.09.2020

Surprise pakke 9

Surprise pakke 9 sendes i uge 39. Der sendes til nærmeste DAO pakkeshop. Ønskes hjemmelevering med GLS, kan det tilkøbes her. Jeg sender ikke til hjemme med DAO.

 

 

_______

27.08.2020
Surprise pakke 9

Surprise pakke 9 sendes i uge 39.
Det er muligt at vælge samsending 'samsendes med surprisepakke' i perioden 4/9-19/9

 

_______

27.08.2020

VIGTIG INFO om medlemsrabatter

DER SKAL IKKE LÆNGERE BRUGES RABATKODER I WEBSHOPPEN.

FREMOVER SKAL DU GØRE FØLGENE:

 • Være logget ind fra start når du handler

 • Priserne er nu justeret sig til medlemspriser. Du ser dem på alle varer i webshoppen.

 • Det er vigtigt, at du lige ser på prisen når du lægger din vare i kurven - er det den korrekte pris du køber til?

 • Handel som du plejer - dog uden rabatkode

Det er VIGTIGT at I er logget ind fra start. Gennemfører du dit køb uden rabatterne (fordi der er glemt at logge ind), så er jeg nødsaget til at annullere ordren, så I kan lave en ny.
 
Prøv gerne at tjekke om I kan se jeres medlemspriser når I er logget ind. Ser I ikke medlemspriser, kan det være, at jeres bruger ikke er opsat korrekt. Så skal I skrive til mig mail@threescoops.dk
 
Lidt få opstart problemer, men det skal nok blive godt det her. Beklager forvirringen.
Camilla