Nadja Kaagh

Nadja Kaagh - @stampsareforever
Three Scoops farverige kortmager samt assisterende illustrator på stempler og dies 

Designteamrolle: Inspirationskreatør

 

-

 

Lad mig præsentere Nadja

 

Nadja er teamets farvestrålende kortmager. Hun er glad for stærke farver - gerne med pang i. Hun er ikke bange for splat og gris og laver derfor også gerne sine baggrunde selv. For mig er hun et kreaorakel, da hun nærmest ved alt inden for scrap-verdenen. Der er ikke den teknik hun ikke har afprøvet. Det kommer sig nok af at hun er nysgerrig. Nysgerrig på nye produkter, som hun undersøger for at se hvor mange forskellige måder man kan benytte dem på. Det er også en af grundende til, at det tit er Nadja der tester mange produkter for mig, for at se om de er helt i orden.

                  

 

Nadja havde jeg holdt lidt øje med forinden vi lærte hinanden at kende, da jeg fulgte hendes instagram profil ’stampsareforever’. Jeg vidste ikke hvem profilen tilhørte, da den dengang ikke viste navnet bag. Jeg husker, at hun havde lavet de skønneste kort med min allerførste Surprise-pakke - så skønne at jeg tænkte: hende må jeg holde øje med, med udsigten til at være på mit designteam.

Der gik ikke lang tid før Nadja selv tog kontakten til mig. Og da jeg fandt ud af hvem der stod bag profilen, var det jo et kendt ansigt for mig i forvejen. Nadja sendte mig en mail med en ide vedrørende velgørenhedsstempler. Et projekt vi kunne lave sammen. Hun vakte med det samme min nysgerrighed og der gik ikke længe før der dukkede flere og flere ideer op til yderligere samarbejde. I dag er Nadja min assisterende illustrator og hjælper derfor med at udforme mange af Three Scoops stempler. Hun er dygtigt. Virkelig dygtig.

 

 

Et af mine yndlingskort fra Nadja lige nu, er hendes kort med neon farvet bageudstyr. Jeg har et eller andet med det kort. Jeg kan ikke stå for hendes no-line coloring med monokrom farvelægning i en kraftig pang farve. Der er noget grafisk smukt over det kort.

 

 

  

 

Jeg har stillet Nadja et par spørgsmål: 

📌 Vil du beskrive dig selv?

Jeg har tegnet og været kreativ med papir hele mit liv. Jeg elsker at mine kreative sysler nu får liv i både illustrationer og kreative projekter hos Three Scoops. Jeg elsker at udfordre mig selv med nyt, og selv om jeg stadig vender tilbage til pangfarverne og copictusserne gang på gang, så vil man i mit scraprum finde stort set alle typer farvelægning, farver og projekter. Jeg har svært ved at begrænse mig, og lever stadig efter scrap-reglen "Nogle ting køber jeg for at bruge, nogle ting er bare rare at eje. Og det er helt okay!"
-

📌 Hvor længe har du været kreativ?

Jeg har altid været kreativ, i folkeskolen og studietid var det med klippe-klister i mine skolekalender, en simpel form for scrapbooking. Jeg startede med "rigtig" scrapbooking i 2004, tog på min første scrapbooking messe i 2006 og har været hooked på papirhobbyen lige siden.
-

📌 Hvilket kort - som du selv har designet - er din favorit lige nu? 

Det er stort set umuligt at vælge et favoritkort lige nu - Jeg har så mange som jeg elsker højt. Når jeg bliver tvunget til at vælge, bliver det mit selvlysende halloween kort med de små buttede halloween dyr. På kortet har jeg både brugt selvlysende heat embossing, distress oxide sværter til baggrunden, maskingtape for at stemple dyrene ind over hinanden, en hel masse copic farvelægning, en smule med farveblyant og dies til baserne. Jeg elsker farverne, halloween er min favorithøjtid og så var det bare et super hyggeligt projekt fra start til slut - En af dem der snildt kan tage 5-8 timer. Og derfor er kortet selvfølgelig også havnet i gemmekassen, med de kort jeg tager frem nu og da, og elsker resultatet af.

-

 

📌 Hvilket Three Scoops stempel er din yndlings lige nu?
Teal/Turkis/Petroleum
-

📌 Hvilket Three Scoops stempel er din yndlings lige nu?

Jeg har et tekststempel jeg vender tilbage til igen og igen "Tillykke med din/jeres" fordi det passer til langt de fleste lejligheder, og kan kombineres med både stempler og dies. Af motiv-stempler er det Cupcakes der oftest finder tilbage på mit bord. De kan bruges til alt, og hvem elsker ikke en cupcake?!

 

                

 - 

📌 Hvilke 3 krearedskaber kan du ikke undvære?

Hvis vi ser bort fra basis, så er det selvfølgelig mine copictusser, mit stempelværktøj (stampbuddy) og min diecutting maskine (gemini junior)
-
 

📌 Hvad er din mest brugte farvekombination?

Det er næsten pinligt, fordi den efterhånden ikke hedder andet end "Nadja-grøn" G28, G05, YG05, YG01 og jeg forsømmer bestemt alle mine andre grønne tusser (som jeg stadig elsker!)
-

📌Hvad er dine tre ynglings kugler is?

Chokolade, Vanilje (sådan en smuk cremet farve) og Citron Sorbet
-

 

                     .