Anne-Sofie

 

Anne Sofie Hansen - @bymalamicraft
Dygtige Anne-sofie som mestrer copic-farvelægninger.
Anne-sofie er krea-genial. Hun ser altid muligheder i dies og stempler, som vi andre ikke så.
 
Designteamrolle: Inspirationskreatør & FB lives

 

-

 

Lad mig præsentere Anne-Sofie

 

Anne-sofie er det sidste skud på stammen af designteamet. Hun passer helt perfekt ind i Three Scoops univers med hendes sjove og kreative påfund og ideer. 

Jeg kender ikke Anne-sofie så godt endnu, men jeg har længe beundret hendes smukke kreationer, som hun altid laver med Three Scoops produkter. Jeg tænker mange af jer også har bemærket hende? På facebook, Instagram og youtube går hun under navnet @bymalamicraft.

Hendes farvelægning er virkelig beundringsværdigt. Jeg har ikke set nogle farvelægge som hende. Hun kan virkelig få dimensioner frem og en helt speciel glød. Jeg kan jo nærmest ikke forstå, at man kan farvelægge så VILDT, og hun bliver næsten lidt forlegen, når jeg fortæller det. Hun er meget ydmyg omkring sin farvelægning og sine kort – på sårn’ en sød jysk facon. Men det hun laver, det kan hun vist godt prale af.

                       

 

 
Anne-Sofie er ligeledes virkelig dygtig til at lave 3-dimensionelle scener ud af sine kort. Det er helt vildt hvad hun kan få af idéer. Jeg var ved at falde ned af stolen da jeg f.eks. så hendes kort med en donut-shop. Hold nu op det er genialt. Det er også derfor at det netop er dette kort, som jeg har valgt til mit yndlingskort lige i øjeblikket. 
 
 

 

 

Jeg har stillet Anne-Sofie et par spørgsmål:

 

📌 Vil du beskrive dig selv?

Jeg er bosat i (næsten) nordligste Nordjylland, nærmere betegnet Hjørring med min bedre halvdel Lars og Micki (Mathias er fløjet fra reden).
-

📌 Hvor længe har du været kreativ?

Jeg har været kreativ hele mit liv, men opdagede scrapbooking i ca. 2006/2007. Havde dog en pause fra 2012 og frem til corona i 2019 og startede med
copic i starten af 2020.
-

📌 Hvad er din ynglings farve?

Det må være turkisblå

📌 Hvilket kort - som du selv har designet - er din favorit lige nu? 

Lige nu er mit yndlingskort, som jeg selv har lavet, det med balloner og gaver fra den nyeste udgivelse. Måske fordi det er et af de nyeste? Jeg kan godt lide når jeg endelig får masket stemplerne, det er et stort arbejde, men altid det hele værd. Og så blev jeg faktisk rigtig glad for farverne sammen som her.

-  

📌 Hvilke 3 krearedskaber kan du ikke undvære?

Stempler, stampbuddy og selvfølgelig god sværte. Når det så er sagt, vil jeg heller ikke undvære ballon bogstaverne (i begge størrelser) og alfabet die sættet). Det blev så igen mere end de 3.

-

📌 Hvilket Three Scoops stempel er din yndlings lige nu?

Mit Three Scoops yndlingsstempel ... Åh havde der nu været en top 5 eller i det mindste så bare en top 3. Men lige nu - eller faktisk fra det udkom - er det is, kager og junkfood (det blev så alligevel til mere end 1🙈)

               
-

 

📌 Hvad er din mest brugte farvekombination?

Mine mest brugte farvekombinationer er virkelig sværd, for jeg har ikke farvekombinationer noteret nogen steder og derfor er det aldrig de samme med mindre det er et tilfælde.
-

📌Hvad er dine tre ynglings kugler is?

Mine yndlings kugle is er chokolade, chokolade og chokolade
-