Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Julegave-anbefalinger

VINTER-SURPRISE-PAKKE

ThreeScoops_Samlinger_20.jpg
ThreeScoops_Samlinger_20.jpg

VINTER-SURPRISE-PAKKE

250.00

Denne surprisepakke er først færdigproduceret i februar, men ønsker du at give den som julegave, kan jeg udstede et gavebevis på at pakken er købt og sendes til personen i februar.

Køber du surprisepakken som gave, så noter i beskedfeltet inden betaling, at du ønsker et gavebevis tilsendt (sendes på mail).

Om vinter-suprise-pakken
Indholdet af pakken er en surprise, men en ting er helt sikkert, det er lækre materialer og som minimum stempler og papir fra Three Scoops. Stemplerne i pakken er specialdesignet og kommer ikke i produktion efterfølgende.

Pakken er klar til afsendelse/afhentning i løbet af februar. Kort tid efter pakken er afsendt, vil der selvfølgelig være et blogindlæg, hvor der kan hentes en masse inspiration til indholdet af pakken. 

Du kan læse mere om Årstids-surprise-pakkerne her

Vælg en af følgende afsendelse/fragtmetoder inden betaling:
Med fragt (+35 kr): vælg DAO
Afhentning i butikken (0 kr.) - du får en mail når den kan afhentes

Køber du andet i shoppen, bliver det sendt med din pakke i februar. Skal du købe varer, som skal sendes nu, bedes du lave dette køb seperat - altså over to omgange.

Det med småt

  • Da pakken er specialdesignet og fås i et begrænset antal, trækkes pengene med det samme fra din konto (eller et par dage efter købet er gennemført). Pakken sendes i februar.

  • Når pakken er modtaget, kan du ikke fortryde dit køb. Du har selvfølgelig reklamation på varerne på lige forhold med andre varer. Du kan fortryde dit køb frem til pakken afsendes.

  • Prisen er for vinterpakken og ikke alle 4 årstidspakker

  • Pakken sendes til nærmeste DAO-pakkeshop. Hvis du ønsker levering til en bestemt pakkeshop, kan du sagtens skrive dette til os. Du kan se DAO-pakkeshops her.

Quantity:
Køb