Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Fragt

 

Forsendelse

Fragten koster enten 35 kr. eller 45 kr. alt efter pakkens vægt og størrelse. Webshoppen beregner din fragtpris. 

Der er fri fragt ved køb over 800 kr. - Benyt rabatkoden fragtfri inden betaling. Vi refunderer ikke fragten hvis du glemmer at benytte rabatkoden.

Vi sender med DAO til nærmeste pakkshop. Du modtager en mail med pakkens Track&Trace nummer, når vi har afsendt din ordre.

Ved levering til pakkeshop, sender vi til den shop, som ligger tættest på din adresse. Du kan på www.dao.dk se placeringen af de mere end 550 pakkeshops fordelt over hele landet. Ønsker du levering til bestemt pakkeshop, noter dette i beskedfeltet ved check out.


Ønsker du at pakken istedet sendes til din hjemmeadresse, bedes du notere dette i beskedfeltet ved check out. Kun små pakker kan sendes til hjemmeadresser.
Ved levering til hjemmeadresse, leveres pakken om natten eller om morgenen inden kl. 8.00. DAO leverer din pakke i din postkasse. Hvis pakken er for stor til postkassen, leveres den i en pose, som hænger på dørhåndtaget til dit hjem. Leveringen sker kun der, hvor DAO vurderer det er forsvarligt, og kun der hvor døren fører direkte ind til din private bolig. Hvis det viser sig, at det ikke er muligt at levere til adressen, leveres pakken til en DAOshop nær dig. Du modtager en sms/mail om, hvor pakken er. 

Ønskes levering med GLS eller postnord stiger leveringsomkostningerne. Kontakt mig på mail@threescoops.dk hvis du ønsker en af disse leveringsmetoder.