Is, sol og sommer

Blogindlæg af Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

Solen skinner igen så lad os tage fat på et stempelsæt, der smager lækkert af sol og sommer – kan man blive andet end lækkersulten, mums!

Jeg startede med at stemple is-skålen til venstre, som jeg ville have til at være forrest på kortet. Den maskede jeg af inden jeg stemplede softice toppen. Det kunne jeg godt have undladt, men jeg ville være helt sikker på at jeg ikke fik krydset stregerne fra toppen med skålens streger. Dernæst maskede jeg også soft ice toppen af og stemplede først is skålen ved siden af og derefter de tre kugler is. Til sidst stemplede jeg også toppen af skeen oven i de tre kugler, som jeg også havde masket af.

 

Jeg startede med at farvelægge figurene med copics. Jeg har listet farverne nedenunder. Da min softice blev til den mørke side valgte jeg en mørk baggrundfarve, hvilket gør at softicen ikke syner så mørk længere. Jeg valgte også baggrundsfarver i den mere dæmpede ende af farveskalaen, så fokus er på mine is.

Til sidst stemplede jeg sætningen på toppen af is skålene. Når det er et kort jeg har brugt lang tid på at farvelægge, synes jeg ikke det gør noget at teksten ikke er det der står tydeligst ud.

 

Jeg håber at I er blevet inspireret til selv at kaste jer ud i farvelægning og I får en god sommer 

Vibe

 

-

Materialer:

Copic farver - find copic ciao her og find Copic Sketch her

  • BG49, BG45, BG32, BG13, BG11
  • E59, E57, E49
  • R59, R39, R29, R24, R22
  • W5, W3, W1, W00
  • Y17, Y08, Y02, Y00
  • YR04

Stempel: Isdessert - find det her

Stempel: En kølig hilsen - find det her

Rektangel die - find den her