Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

Camillas surprise-kort

Camilla Severinsen

I dag er det mine egne kort i får på bloggen med Forår-sommer-surprise-pakken.
5 stk. kort i alt, var hvad jeg kunne nå at trylle frem. Lad os bare komme i gang med det samme.

De første to kort i får, er mine to simple kort. De er lette at lave, ingen farvelægning - alle kan være med. Se hvordan i videoen nedenfor.

ThreeScoops_Surprisepakke_Camilla_3.jpg

ThreeScoops_Surprisepakke_Camilla_1.jpg

Materialer: Stempler og papir fra surprise-pakken. Regtangle die, Sol-die fra die-namics, Shaker-beholder passende til die, Solskins pailletter. Sommerfugle stemplet med sort mementoNeenah papir og farvelagt med copics.


ThreeScoops_Surprisepakke_Camilla_2.jpg

Materialer: Stempler og papir fra surprise-pakken. VersaFine Clair til stempling af tekst. Tekst er stemplet på Neenah papir og klippet ud. Syren stemplet med sort mementoNeenah papir og farvelagt med copics.


ThreeScoops_Surprisepakke_Camilla_5.jpg

Materialer: Stempler fra surprise-pakken. VersaFine Clair til stempling af tekst. Regtangle die, Distress Oxide Shaded Lilac, Distress Oxide Wilted Violet, vand, pensel, varmpistol, embossing sværte, hvid embossing pulver, sorte og gennemsigtige pailletter, akvarelpapir, Water Media Mat.

Bagge Oxide sværter er trykket ned på min arbejdsmåtte, hvorefter jeg har sprøjtet med vand. Herefter dypper jeg min baggrund (skåret på akvarel papir) ned i min våde Oxide sværte, så den bliver farvelagt tilfældigt (ingen kontrol). Baggrunden tørres med varmepistol. Syren og sommerfugl er lavet med hvid embossingpulver. Derefter er blomsten farvelagt med de samme to Oxide sværter som baggrunden (med vand og pensel). Der farvelægges tilfældigt. Syren og sommerfugl klippet ud og sat fast med Dobbeltklæbende tape.


Det var mine kort med materialer fra Forår-sommer-surprise-pakken. Og det er også de sidste blogindlæg i rækken. Jeg håber i har nydt at følge med i mit og designteamets inspiration. Nu glæder vi os til at følge med i jeres værker med pakken.

God og kreativ fornøjelse.
Camilla