Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

Jannis sommerhilsen

Camilla Severinsen

Så er det endelig tid til at jeg kan dele lidt af det, som jeg har lavet med den lækre Forår/sommer-surprise pakke fra Three Scoops <3

Jeg må selvfølgelig lige starte med at dele min Copic farvelægning af stempelsættet. Jeg gik all-in på pastellerne.

Her nedenfor ser I dagens tre kort fra mig. Fælles for dem er, at deres baggrunde er lavet med Distress Oxide og motiver farvelagt med Copics i lyse pastelfarver. Denne gang får i endda en lille videovejledning i, hvordan jeg har farvelagt haveredskaberne og grøntsagerne - videoen kommer på i eftermiddag.

ThreeScoops_Surprisepakke_JenniHansen_4.jpg

Lad os begynde med en lille vejledning i hvordan, jeg farvelægger nogle af motiverne med copics.
Ønsker du ikke at se videoen kan du blot scrolle længere ned til flere billeder af mine kort.

ThreeScoops_Surprisepakke_JenniHansen_1.jpg

Kort 1 // En lille sommerhilsen

Her har jeg malet baggrunden med en pensel og Oxide Cracked Pistachio blandet med lidt vand. Til farvelægning har jeg brugt følgende copics R000-R00-R30-R20-R21, G20-G40-G12-YG45 og E41 (i videoen ovenfor har jeg benyttet et lidt mindre antal farver for at forenkle det lidt ;)).


ThreeScoops_Surprisepakke_JenniHansen_10.jpg

Kort 2 // Havelykke

Her har jeg leget lidt med den nye stencil og farvet med Oxide Bundle Sage og skåret baggrunden med den næststørste rektangel die fra Three Scoops. Jeg har farvet haveredskaberne med med følgende copics: R000-R00-R30-R20 og C0-C1-C3. Jeg har selvfølgelig stemplet på Neenah papir. Neenah er også benyttet som baggrund.


ThreeScoops_Surprisepakke_JenniHansen_9.jpg

Kort 3 // Hyacint – en lille sommerhilsen

Er det bare det smukkeste syrenstempel eller hvad – jeg er total solgt! Jeg har selvfølgelig brugt mine yndlings pasteller til at farvelægge den med R0000-R000-R00-R30-R20-R21. Til bladene brugte jeg G20-G40-G12-YG45. Sommerfuglen er farvet i samme farver. Baggrunden er skåret med den store rektangel die fra Three Scoops, og jeg har farvet med lidt Tumbled glass oxide bag syrenen. På onsdag kommer jeg med en videoguide til hvordan jeg farvelægger den.


Det var hvad jeg havde at vise jer denne gang. Jeg håber det gav dig inspiration til nogle skønne kort, du selv kan lave med Forår/sommer-surprise-pakken. Jeg glæder mig til at se dine kort.

På onsdag er jeg på bloggen igen med syrenfarvelægning i lilla nuancer og på fredag igen med sommerlige pastel-baggrunde.

Ha en fantastisk dag.

Kærligst Janni