Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

Jannis pastelbaggrunde

Camilla Severinsen

ThreeScoops_Surprisepakke_JenniHansen_3.jpg

I dag skal vi se på mine pastel-sommerfugle-kort. Er de ikke skønne?

Lad os først se på, hvordan jeg laver de tre baggrunde. Det gør vi en kort lille video. Undervejs i videoen ryster jeg lidt til kameraet, når oxide-farverne blendes sammen. Jeg håber ikke, at du bliver alt for søsyg, af rystelserne ;)

ThreeScoops_Surprisepakke_JenniHansen_11.jpg

Sommerfuglene på kortet er selvfølgelig farvelagt i lyse copic-pasteller. Se farvekoderne her nedenfor under hvert kort.

ThreeScoops_Surprisepakke_JenniHansen_6.jpg

Tillykke shaker kort
Baggrunden er skåret med den største Three Scoops rektangel die, og så har jeg brugt en af de mindre størrelser til at lave vinduet i midten. Jeg brugte et stykke vellum fra pakken til at lave mit shaker vindue. Bagsiden er beklædt med 3D tape og pailletter er fra Three Scoops kaldt Store drømme. Tillykke er skåret ud i akvarel papir, som jeg også har brugt til baggrunden. Baggrunden er farvet med Distress Oxide Antique Linen, Tattered Rose og Worn Lipstick og jeg brugte den lækre nye blad stencil. Denne sommerfugl er farvet med copics: R000-R00-R30-RV42, G0000-G000-G00, og E0000-E41.

ThreeScoops_Surprisepakke_JenniHansen_7.jpg

Tak
Her har jeg farvet hjertet med samme Distress Oxides Antique Linen, Tattered Rose og Worn Lipstick og jeg brugte den lille hjerte stencil. Tak er skåret ud i akvarel papir, som også er brugt til baggrunden. Den skønne sommerfugl er farvet med copics: R0000-R000-R00-R30, G0000-G000-G00-BG32, og E0000-E41. Til de hvide highlights har jeg brugt denne hvide gel pen.

ThreeScoops_Surprisepakke_JenniHansen_2.jpg

Det sidste Tillykke kort
Igen har jeg brugt den store rektangel die til at skære baggrunden, og jeg har brugt de samme Oxides og igen den nye stencil. Farverne på sommerfuglen går også igen fra de 2 andre kort.


God fredag til jer. Jeg håber i har fået noget ud af mine blogindlæg.
Jeg glæder mig til at se jeres bidrag.

Janni