Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig.
Udfyld kontaktformularen og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Jeg har kontor i Kødbyen, København.

Three Scoops Design Studio
v. Camilla Severinsen
Pile Alle 55A
2000 Frederiksberg

CVR: 37058661

mail: mail@camillaseverinsen.dk
Tlf: 22 17 16 04


 

 

 

Navn *
Navn

55a Pile Alle
Frederiksberg, , 2000
Denmark

Blog

 

 

Nadjas sommerhilsen

Camilla Severinsen

I dag har vi Nadja på bloggen med halvdelen af hendes skønne inspirationskort til surprise-pakken - den anden halvdel får i på torsdag. Nadja har ikke kun designet dagens kort, hun har også været med til at tegne illustrationerne i pakken. Jeg synes hun har skabt en meget smuk og detaljeret syren, skønne sommerfugle og simple haveredskaber, som går godt til et forårs/sommerligt kort. Jeg er meget glad for det endelig resultat af denne stempelpakke - en god kombination af min og Nadjas streg forenet i ægte Three Scoops stil.

Tag godt i mod Nadjas skønne kort. Som altid er der knald på farverne og man kan derfor kun blive i godt humør af Nadjas dejlige kort. Dagens kort er alle farvelagt med Copics.

ThreeScoops_Surprisepakke_NadjaKaagh_3.jpg
ThreeScoops_Surprisepakke_NadjaKaagh_12.jpg

Kort 1
Materialer: Oxide Cracked pistachio (farvelagt gennnem stencilen på det grønne papir fra pakken). Copics: Lyserøde nuancer: rv10, rv02, rv13 og rv04, grønne nuancer: g05, g14, yg05, yg01. Kortet er til sidst pyntet med lidt pailletter.


ThreeScoops_Surprisepakke_NadjaKaagh_10.jpg

Kort 2
Materialer: Baggrunden af cirkler er lavet med Distress Oxide work lipstick, Oxide mustard seed og Oxide cracked pistachio. Tekststemplerne er relations stempel 2 fra Three Scoops. Kortet er til sidst pyntet med lidt pailletter.


ThreeScoops_Surprisepakke_NadjaKaagh_11.jpg

Kort 3
Materialer: Baggrund er skåret med Three Scoops Regtangle dies. Herefter er den farvelagt med Distress oxide Wilted violet, stænket med distress reinkers wilted violet og hvid akrylmaling. Tekststempel er Tekstrammer fra Three Scoops.


ThreeScoops_Surprisepakke_NadjaKaagh_7.jpg

Kort 4
Materialer: Baggrunden er farvelagt gennem pakkens stencil med Oxide lucky clover distress på det bedste akvarel papir. I midten er skåret en rund cirkel i Vellum. Hurra-die fra Three scoops er udstanset 6 gange og limet sammen for at skabe ekstra dimension i kortet.


ThreeScoops_Surprisepakke_NadjaKaagh_8.jpg

Kort 5
Materialer: Baggrund er skåret med Three Scoops Regtangle dies. Oxide lucky clover distress (farvelagt gennnem stencilen på det blå papir fra pakken). Stempler farvelagt med Copics. Tekststemplerne er relations stempel 2 fra Three Scoops


Kort 6
Materialer: Himmel af Distress oxide Tumbled Glass. Jord af Distress oxide Tea dye og Ground espresso. Tekststemplet er stemplet med den lækre versafine clair sværte, som stempler helt sort og klart. Stempler farvelagt med Copics.

Spidsen af gulerødderne og radiserne er limet fast på det stykke papir der kører bag forsiden, på den måde bliver de trukket op når man hiver i papiret bag.


Det var dagens kort fra mig. Se endelig med igen på torsdag, hvor jeg viser flere kort med syrenen. Der viser jeg også step by step hvordan jeg farvelægger syrenen med copics. I får også et kort hvor jeg har farvelagt med zig og så viser jeg også to kort til hvordan man kan benytte syrenen uden farvelægning.

Vi ses her på bloggen igen på torsdag. Husk endelig også at dele jeres egne kreationer for at få lodder i konkurrencen. Jeg glæder mig til at se jeres bidrag!

Kreahilsner Nadja